Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Šílenství na letišti! „Model“ Dulatov měl v Německu královské přivítání

VIDEO: Šílenství na letišti! „Model“ Dulatov měl v Německu královské přivítání

Zápasník Islam Dulatov (11-1) měl snadnou kariéru, když pózoval pro módní časopisy, ale život modela mu nepřinášel stejnou radost jako zápasení. Dulatov je jedním z nejnovějších nováčků UFC poté, co zapůsobil na generálního ředitele UFC Danu Whitea a velkolepým ukončením v prvním kole na turnaji Dana White’s Contender Series. Nyní je bývalý model zápasníkem UFC.


Takhle ho neznáme! Pomstychtivý Pereira má špatnou zprávu pro Ankalaeva

Od modelingu pro Versace, Hugo Boss a mnoho dalších nyní Dulatov plně vyměnil své luxusní oblečení za sportovní soupravu Venum, a to přesně tam, kde chce být „Pracoval jsem snad pro každou velkou módní značku,“ řekl Dulatov na tiskové konferenci, když byl dotázán na svou kariéru modela. „Dělal jsem dřív modela a všechny ty věci okolo, ale abych byl upřímný, dávám přednost zápasení před modelingem.“

Bojovník narozený v Čečensku prozatím odsunul modeling na druhou kolej. Stále bude vystupovat před kamerou, ale nyní jako nová welterová váha UFC s tvrdými ukončeními. Na jeden zápas se mihnul i v tuzemské organizaci OKTAGON, kde tvrdě ukončil Ioanise Palailogose v prvním kole. 




Popularita Islama Dulatova je nejen díky modelingu opravdu velká. Podívejte se na záběry, na kterých Dulatov dorazil na německé letiště v Düsseldorfu se smlouvou s UFC v kapse. Byť teprve podepsal kontrakt s organizací UFC, tak ho fanoušci vítali, jako kdyby domů přivezl pás UFC. Kam až to Dulatov v americké organizaci dotáhne? 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *