Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » A je to! Psychopat Bejr se definitivně rozhodl ohledně Clash souboje s Le Sym

A je to! Psychopat Bejr se definitivně rozhodl ohledně Clash souboje s Le Sym

Psychopat Bejr

O hlavní zápas deváté Clash of the Stars akce se měl původně postarat duel Bejr vs Novotný, na který však nakonec nedošlo. Bejr se totiž zranil a ze zápasu odstoupil, ale následně se o něj zase hlásil. Vedení mu však už šanci nedalo. Mohl by však na další akci bojovat s Le Sym. Jak se rozhodl?

VIDEO: Jedovaté kopy všeho druhu! Trenér Soukup a Procházka se vůbec nešetří

„Máme za sebou další pracovní týden. My jsme makali a makali jsme hodně. Máme pro vás na desítku na poslední galavečer Clash of the Stars opravdu skvělou kartu. Já makám a budu připravený. Všechny vás zajímá, co Bejr. Já sám nevím, co Bejr. Vymyslel si nějakou nesmyslnou podmínku s Cvernou. Teď asi prožívá menopauzu. Nevím, jaký je důvod toho, že to nechce přijmout a cuká se. Každopádně, Aleši, já budu připravený. Čekám tě uprostřed klece a tam tě ukončím,“ popíchl Tomáš Le Sy rivala a dal jasně vědět, že na podmínky, které naznačil Bejr, nepřistoupí. Ten totiž žádal, aby si Le Sy nechal dát plnou silou tři facky od Cverny, když zpochybňoval, že by mohly Psychopata zranit.




Jak to nakonec dopadlo?

Bejr dnes odpoledne na svém kanálu zveřejnil video, kde vysvětluje, že byl ochotný do souboje nastoupit, i když by za něj měl méně peněz, než za Novotného. Prý už byla domluvena ohledně pravidel, kterých by bylo jen minimum. Prý by se bojovalo bez rukavic a byly by povolené hlavičky a podobně. No, nakonec to však asi bude jinak a stačila k tomu jediná fotka, která Psychopata naštvala.

„Tato fotka, na které mi posílají fakáč Lesíček, pan Díra i Denis (Bejrův bývalý trenér), který má smlouvu s Clash. To, že pojede do mě a jede do mě, asi zinscenovali hoši, kteří jsou vedle něj. Píšou tam na mě nějaká hovna. Tato fotka udělala definitivní konec. A máte to. Spadla klec. Ještě ráno to vypadalo, že se domluvíme, ale na základě této fotky, kde se píše, že jsem močál a tak dále, končím,“ nechal se Bejr slyšet, že do zápasu nenastoupí. Fanoušci samozřejmě spekulují, že jde o další divadlo a promo, ale Psychopat tvrdí, že odjíždí do zahraničí a na pondělní tiskové konferenci nebude. Uvidíme tedy, jak se situace vyvine.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *