Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Strickland ostře pálí do Chimaeva a vyčítá mu, že se zaprodal diktátorovi

Strickland ostře pálí do Chimaeva a vyčítá mu, že se zaprodal diktátorovi

Khamzat Chimaev se koncem tohoto měsíce v sobotu 26. října na turnaji UFC 308 dočká svého očekávaného návratu, když se v klíčovém zápase utká s Robertem Whittakerem, který je v žebříčku střední váhy na 3. místě. Oba se měli střetnout už v červnu, Chimaev však několik dní před zápasem odstoupil.


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

Jednička žebříčku střední váhy Sean Strickland se na Instagramu pustil do Chimaeva a zároveň se zaměřil i na americkou organizaci UFC. „Líbí se mi, jak svět prostě přehlíží minulost tohohle chlápka,“ napsal Sean Strickland. Tím samozřejmě naráží na Chimaevův blízký vztah s čečenským vůdcem Ramzanem Kadyrovem, který mu brání v zápasení v Americe.

„Vybuduje si život ve Švédsku, odjede tam a stane se nejlepším kamarádem absolutního monstra, které si ho v podstatě koupilo jako d*vku. Pak, když se vodítko příliš utáhlo, utekl na Blízký východ. Neměl by být v této zemi. Zaprodal jsi svou duši teroristickému diktátorovi. Nejsi kompatibilní s Amerikou. Díky bohu, že v té části pískoviště neprovádíme údery drony… Mám dost toho, že UFC zapomíná, že je to americká společnost.“




Strickland a Chimaev si v minulosti vyměnili spoustu názorů, navíc už spolu v minulosti měli tréninky v Xtreme Couture v Las Vegas a každý z nich má o tom, jak to dopadlo, svou vlastní představu. Stricklandova nejnovější nařčení mohou přiživit jeho pokračující rivalitu s Chimaevem, neboť se stále obává, že Rusové ovládnou UFC. 

Nicméně v závislosti na tom, jak galavečer UFC 308 dopadne, by se Strickland mohl s Chimaevem utkat spíše někdy později. Prozatím má Strickland stále šanci na další odvetu s Dricusem Du Plessisem (jen prý ne podle jeho slov v Jihoafrické republice).




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *