Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Zbláznil se? Jake Paul ukazuje na slabiny a vysvětluje, proč by Pereiru určitě porazil

Zbláznil se? Jake Paul ukazuje na slabiny a vysvětluje, proč by Pereiru určitě porazil

Paul Pereira

Není to zase tak dávno, co Jake Paul po poslední výhře v ringu vyzval UFC šampiona Alexe Pereiru. Duel Paul vs Pereira zní sice hodně zajímavě, ale samozřejmě existuje jen malá šance, že na něj opravdu dojde, byť fanoušci prosí, aby Dana White Poatana uvolnil a dal mu šanci Paula ukončit. Jake však tvrdí, že poslední zápas s Rountreem ukázal, že by Pereiru dokázal porazit.


Válka? Naštvaný Clash moderátor Jakub Jíra má varování pro Willyho Cao

„Na tisíc procent bych ho porazil,“ řekl Jake Paul Adinu Rossovi. „Jde o to, že Rountree vlastně tak trochu odhalil jeho slabiny. Pereira nemá rád údery do těla. V MMA by mi Pereira utrhl hlavu, ale box je úplně jiný sport. Má jiný styl a tempo.

Pereira má rozhodně mezery, kterých by šlo využít. Chci říct, že Rountree ho hned několikrát trefil a nahulil ho. Pěkně mu pracoval na spodcích, ale bohužel z toho nedokázal vytěžit víc. Takže jestli něco, tak mi tento zápas ukázal, že ano, Alex Pereira je skvělý. Ale vím, že bych ho v boxerském zápase porazil a stále bych to rád dokázal. Tlak je na něm. Pokud se mu podaří najít způsob, jak se vymanit ze smlouvy s UFC, jako se to podařilo Nateu Diazovi, pak si nakonec můžeme promluvit i my dva.“




Paul možná netuší, jak velkou sílu Pereira má

Hodně dlouho držel rekord v síle úderu Francis Ngannou, čemuž se asi nikdo nediví. Však si stačí vzpomenout, jak drtivě ukončil Oevreema, Miocice a nebo celou řadu dalších soupeřů. Ngannou na oblíbeném trenažeru naměřil úder o síle 129 000. Rekord údajně překonal Joe Pyfer, ale zdokumentovaný je až pokus Alexe Pereiry, který bez větších obtíží naměřil 191 000, což je pořádný skok od Francise. Jen pro srovnání, prozatímní šampion těžké váhy Aspinall naměřil „jen“ 45 000, což ale nic nemění na jeho schopnosti tvrdě ukončovat soupeře hned v prvních minutách soubojů.

A kolik na obdobném trenažeru naměřil Leo Brichta, který má za sebou bohužel prohru s Pachecem v rámci speciální RFA x IAF akce? Postupně se dostal na 30 000, 32 000 a nakonec i 37 000. Leo jako bojovník lehké váhy tak není od Aspinalla vůbec daleko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *