Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rozjetý střelec Topallaj vysvětluje, jak mu vlastně MMA zachránilo život

Rozjetý střelec Topallaj vysvětluje, jak mu vlastně MMA zachránilo život

Topallaj

Součástí rekordního turnaje OKTAGON 62 je i Topallaj, který má za sebou hodně tvrdé KO Ryšavého, na které bude chtít navázat v souboji s Nafukou. Ten sice neuspěl v rámci milionové pyramidy, ale poté si spravil chuť v PML, tak uvidíme, jak se mu bude dařit. Toppalaj je totiž obrovská výzva. Má totiž za sebou těžké chvíle, ze kterých ho dostalo právě MMA, o čemž informoval OKTAGON na svém blogu.


Samuraj Jiří Procházka PODEPSAL a my asi moc dobře víme, proti komu

TORNÁDO VE ŽLUTOČERNÉ KLECI

Topallaj se naposledy předvedl na jedničku, když smetl Ryšavého za pouhých 36 sekund. Za to odešel obohacen nejen o Tipsport Výkon večera, ale i o pořádný respekt zápasníků. Inspiroval se prý hvězdným Keitou, jehož zápas s Ryšavým mu napověděl, jak Slováka vyřídit rychle a zběsile. Po zápase ale prozradil, že míří mnohem výš než Keita a nebojí se nikoho, kdo mu přijde do cesty!

A tomu svědčí i vynikající skóre 7-0-1, přičemž všechny výhry si tenhle nebezpečný borec připsal v 1. kole!

OBROVSKÉ SEBEVĚDOMÍ

Topallaj není žádná tichá voda, co břehy mele. Sebevědomí má na rozdávání a jasně dává najevo, že překážkou pro něj není nikdo, kdo by se odvážil postavit se mu do cesty. Po zápase s Ryšavým se nechal slyšet, že se postupně hodlá stát šampionem všech divizí a sebevědomě si řekl o Dyrschku a Nafuku. Naopak na možnost zápasu s provokatérem Shem Rockem neváhal odvětit, že ani nemá tušení, kdo to je a dal tak Rockovi ochutnat trochu vlastní medicíny.

Z ULICE DO GYMU

Dnes řádí v kleci a platí za jeden z největších talentů v zemi, ještě nedávno to s ním ale vypadalo bledě. Roky dospívání strávil rvačkami na ulicích, později se živil jako štukatér, byl těžký kuřák a ve velkém holdoval Nutelle. Bojové sporty nikdy nedělal, až na pouliční boje, které ho často přivedly do maléru.

Změna přišla ve dvaceti, když ho kamarád vzal na trénink MMA. A jak už asi víš, téhle vášni naprosto propadl. Sám říká, že mu MMA zachránilo život – kdyby se nedostal do gymu, kdoví, kde by dnes skončil. A pro tebe má jednu jasnou zprávu – nikdy není pozdě začít!




HRDÝ ALBÁNEC

Topallaj žije dlouhodobě v Německu, ale na své albánské kořeny je náležitě hrdý. V kleci chce Albánii hrdě reprezentovat. Zároveň však nepopírá svou lásku k Německu, kde vyrůstal. Reprezentuje tak obě země.

RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ

Navenek možná působí jako zvíře bez hranic, ale ve skutečnosti nebojuje kvůli své image nebo egu. Na prvním místě je pro něj rodina – veškeré výhry věnuje právě svým nejbližším, kteří jsou mu hlavní motivací v tom, stát se hvězdou světových rozměrů.

FRANKFURT ROZHODNE

Teď má před sebou Arijan obrovskou výzvu. Před téměř 60 000 diváky na fotbalovém stadionu se utká s Hafenim Nafukou, dalším velkým talentem německé scény, v souboji, o který si sám řekl. Jde tak o skutečný střet dvou největších talentů na scéně. Udrží Topallaj svou neporazitelnost a prorazí tak mezi skutečnou špičku OKTAGONU?




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Samsonidse vs Torres

Todev vs Palasz 2

Holzer vs Trabelsi

Dalisda vs Martin 2

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Ilbay vs Scheck

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *