Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Conor měl pravdu? Kevin Holland si přísně sype popel na hlavu za to, že vzdal zápas

Conor měl pravdu? Kevin Holland si přísně sype popel na hlavu za to, že vzdal zápas

Holland

Součástí hlavní karty turnaje UFC 307 byl i souboj Holland vs Dolidze, který sliboval zajímavou podívanou a vlastně i souboj stylů, ale bohužel nakonec trval jen jedno kolo. Na konci prvního dějství se totiž souboj přesunul na zem a bylo hned jasné, že je něco špatně, což se záhy potvrdilo.


To zní dost dobře! Karlos Vémola přeci jen našel náhradníka za Piráta?

Holland se s bolestivou grimasou poroučel na zem, kde inkasoval salvu úderů, které se jen tak tak ubránil, aniž rozhodčí souboj zastavil. Bylo však jasné, že je něco špatně, což se záhy potvrdilo. Holland totiž v pauze svému rohu hned signalizoval, že má poraněné žebro. „Můžeš s tím zápasit? Zvládneš to?“ naléhali trenéři, kteří Kevina nechtěli poslat do dalšího dějství s nějakým vážným zraněním. „Nevím,“ váhal Holland, zatímco se držel za žebro. Nakonec však uznal, že to nepůjde, takže se do druhého kola nešlo.

„To se o to ani kurva nepokusil? To je k smíchu. Měl jít do druhého kola a zkusit, jak na tom bude. Pokud by byl problém, tak by to prostě ukončil. Tohle opravdu není pro mě. Holland je zkušený veterán, takže to prostě měl zkusit a dát tomu šanci. Tohle podělal,“ ozval se tradiční přispěvatel Conor McGregor, podle kterého to měl ještě Holland zkusit. Kevin však nejlépe ví, jak na tom byl a pokud pokračovat nešlo, tak to zkrátka nešlo.

Holland si sype popel na hlavu

„Nemohu odpovědět všem na zprávy, tak to napíšu takhle veřejně. Ano, cítím se jako totální kus hovna. Podělal jsem to a cítím se špatně za všechny, kteří na mě vsadili nebo říkali svým kamarádům, že ten zápas vyhraju. Jsem kunda,“ sypal si Kevin Holland popel na hlavu. Zrovna Kevin však nemusí nikomu nic dokazovat. Jde totiž o aktivního a atraktivního borce, který se nejednou nezalekl výzvy nebo souboje na poslední chvíli. Tentokrát ho však zasáhlo zranění, se kterým se zkrátka nedalo pokračovat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *