Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Jedovaté kopy všeho druhu! Trenér Soukup a Procházka se vůbec nešetří

VIDEO: Jedovaté kopy všeho druhu! Trenér Soukup a Procházka se vůbec nešetří

Jiří Procházka už se začíná připravovat na svůj další UFC zápas, v souvislosti s čímž s elitním karatistou Soukupem vyrazil do Japonska, kde v minulosti působil v organizaci RIZIN, kde posbíral celou řadu skalpů a velkých úspěchů. Kemp v Japonsku je samozřejmě trochu jiný než tradiční MMA kempy, ale rozhodně také není nouze o pořádnou dřinu a bolest.


Bohužel je třeba s tím počítat! Karlos Vémola má pro fanoušky špatnou zprávu

„Japonsko Okinawa 1. týden ze tří. Po téměř 5 letech zpět v Japonsku. Poprvé jsem zde trénoval a navštívil staré mistry, abych si stanovil svůj pohled na věc, jak lépe porozumět tělu jako zbrani. Také vidět zdejší krásnou přírodu a načerpat skutečnou sílu. Navštívit budhistické chrámy, meditovat, očistit mysl. Prostě si žiju svůj sen, obzvlášť, když moje příprava začala právě teď,“ vysvětlil Jiří Procházka, proč je pro něj kemp v Japonsku naprosto ideální.

Jiří má totiž skrze kemp v Japonsku možnost posílit svého ducha, ale samozřejmě i tělo, o což se stará trenér Soukup, který BJP vůbec nešetří. Však se na všechny ty skvělé kopy podívejte sami.

Procházka si nenechal ujít bitvu Pereira vs Rountree a Ankalaev možnost si rýpnout

„Právě jsem se vrátil z tréninku a vychutnal jsem si hlavní zápas turnaje UFC 307. Khalil se první dvě kola hezky chopil akce. Pak však přišla trpělivost a tlak od Alexe. Byl to nádherný lov. Já se vracím zpátky k tréninku, protože je čas to zase posunout dál a vyvinout se,“ reagoval Jiří Procházka na hlavní zápas Pereira vs Rountree. BJP přitom už předem avizoval, že pokud půjde zápas do pozdějších kol, tak bude mít více šancí Pereira, což se také dokonale potvrdilo.

Khalil sice první dvě kola hezky trefoval a nenechal Alexe rozjet, ale poté mu došel dech, což se mu stalo osudným. Poatan totiž stupňoval tlak a postupně soupeře rozebíral. Nutno však podotknout, že Rountree sakra držel a na zem se poroučel až po pekelných spodcích, které už zkrátka byly moc.

Ankalaev rýpe do Procházky

„Kamaráde, ty běž radši do střední váhy, protože ta polo-těžká už pro tebe začíná být moc nebezpečná. Skončils,“ reagoval Ankalaev úplně zbytečně jedovatě na Procházkovu reakci na zápas Pereira vs Rountree. Podobnou radu už Ankalaev českému borci dával v minulosti, na což Jiří nijak nereagoval. Ten je totiž aktuálně v Japonsku, kde se připravuje na svůj další zápas, který přijde asi někdy na začátku příštího roku.

Právě Magomed by mohl být do budoucna dalším Procházkovým soupeřem, tak uvidíme, jestli pak Rus svých zbytečných útoků nebude litovat. BJP se o něm totiž nijak nezmiňoval, takže Ankalaev v podstatě nemá důvod do něj pálit, ale i přesto se to děje. No, třeba mu to za pár týdnů vysvětlí už Rakić…




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *