Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Výměny pokračují! Pirát Krištofič pohotově vrací úder rýpajícímu rivalu Vémolovi

Výměny pokračují! Pirát Krištofič pohotově vrací úder rýpajícímu rivalu Vémolovi

Pirát Vémola

Touto dobou jsme se kromě rekordního turnaje OKTAGON 62 měli těšit i na turnaj OKTAGON 63 a jeho hlavní zápas Vémola vs Pirát 2, který však bohužel nedostaneme. Slovenský borec se totiž prý vážně zranil, takže na duel nedojde a nyní se řeší, co tedy s Vémolovým listopadovým startem bude, což není vůbec jednoduché.


Válka? Naštvaný Clash moderátor Jakub Jíra má varování pro Willyho Cao

„Ano, zranění mě neminulo, bohužel. I tak je dnešní ráno celkem potěšující, protože prognózy byly takové, že budu muset jít na operaci a plastiku kolene, kde by byla stopka až 12 měsíců. Nakonec mi však pan primář řekl, je tam natržený přední křížový vaz, laterální vaz a poškozený meniskus, ale nic není úplně kompletně utržené. Vše se prý dá řešit konzervativní cestou. Prý bych podle něj mohl být za 3 měsíce v plném tréninkovém tempu. To by bylo naprosto fantastické. Udělalo mi to velkou radost. Mrzí mě, že jsem musel zápas zrušit, ale těší mě, že to asi nebude tak na dlouho, jak to prvotně vypadalo,“ reagoval Pirát na svém IG story a prozradil, že má vlastně dobré zprávy.

Místo až roční stopky to vypadá na 3 měsíce, což je hezký výhled. Uvidíme tedy, jak léčba půjde a zda se případně souboj nepřesune někdy na jaro, což by se před završením trilogie ještě stále stihlo. Zatím je však brzy soudit.




Vémola není s Pirátovým postupem spokojený

„To jsou super zprávy pro něj, ale kdyby to tak bylo, tak přece jako zápasník nezruším zápas v nějaké domněnce, než mi to potvrdí doktor. V takhle velkém zápase, kde na to čekají fanoušci, to zrušit předtím, než to proberu s doktory? Nejde mi to do hlavy. Ještě to ani nevěděl a zrušil zápas,“ kroutil Vémola hlavou ve svém vyjádření.

Náhrada se bude hledat těžko, takže je šance, že Vémola prostě v Bratislavě zápasit nebude, „Vypadá to, že je to ten nejpravděpodobnější scénář. Zatím to vypadá tak, že zápas v listopadu nebude, ale nechci si to připouštět. Čekám na možnosti od OKTAGONu, moc jich ale zatím nepřišlo.“




Pirát kontruje

„Karlos se vyjádřil, že jsem zrušil zápas dříve, než jsem byl u doktora, což jsem vyvrátil. Já jsem to s odborníky řešil 10 dní. Zrušil jsem to ve chvíli, kdy sice nebylo jisté, jestli to bude operace nebo konzervativní léčba, ale bylo jasné, že zápas nestihnu, protože tak či tak budu stát 6 týdnů. Říkal, že mi to hlava nebere a začal se do mě navážet a špinit mě.

Zaprvé, Karlíto, jestli si myslíš, že jsem se tě lekl, tak nevidím důvod, proč bych se měl bát. V prvním zápase, který si možná nepamatuješ, protože jsi usnul, jsem ti dal KO. Pokud si myslíš, že ses mi dostal do hlavy, tak ti jen řeknu, že jsi podobné řeči zkoušel i před prvním soubojem. Vyprávěl si, že skončím na zemi a tak dále. Já ti oponoval, že to tak nebude. Na veřejné váze jsem ti řekl, že dostaneš KO v prvním kole, čemuž ses smál. Sliboval si submisi v prvním kole a jak to dopadlo?“ vrátil Pirát úder ve svém videu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *