Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Napumpovat svaly a jde se na to! Jak Procházka točil reklamu pro Rocka?

VIDEO: Napumpovat svaly a jde se na to! Jak Procházka točil reklamu pro Rocka?

Procházka Rock

Jiří Procházka po poslední prohře s Pereirou vyrazil na očistnou cestu, na kterou navázal výletem do Austrálie, kde si plnil mediální povinnosti, poznával tamní zvěř a samozřejmě i sledoval turnaj UFC 305, na kterém Du Plessis dokázal ukončit Adesanyu. Navíc tam také stihl natočit povedenou reklamu, která je začátkem nové velké spolupráce.


Bohužel je třeba s tím počítat! Karlos Vémola má pro fanoušky špatnou zprávu

Jiří se totiž stal jednou z tváří značky wrestlera a herce Rocka Project Rock, která má ve svém znaku býka, se kterým se Procházka v hodně povedeném videu utkal. Jak souboj v přetlačování dopadl? Na to se můžete níže podívat sami.

„´Být býčí´ je mentalita optimismu a univerzální síla, kdy se naše odvaha promění v pokrok. Duch Brahma Bull je v každém z nás a motivuje vás k tomu, abyste byli ničivou silou neúnavné energie a síly.

Odemkněte nové úrovně výkonu se zcela novým BSR 4- navrženým pro velikost a odvahu – což jsou dvě vlastnosti, které ztělesňuje i Jiří Procházk,“ představila značka novou spolupráci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @projectrock




Jak vypadalo natáčení?

Na IG profilu Project Rock se nyní navíc objevilo video ze zákulisí, takže se můžete podívat, jak povedená reklama vznikala. Samozřejmě bylo třeba napumpovat svaly a poté se pustit do přetlačování s imaginárním býkem, které se však Jiřímu skvěle povedlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @projectrock




Jak spolupráce vznikla?

„Byl to přímo Dwayne Johnson, který si mě do reklamy vyžádal. Pak jsme to přes mého manažera v UFC dali dohromady,“ prozradil Jiří Procházka pro CzechCrunch. Jsem za tuto spolupráci velmi rád, jde fakt o světový formát. Za veškerým tím oblečením a teniskami se skrývá pevná myšlenka, která podle mě dokáže inspirovat lidi.“

To, že si o Jiřího Procházku řekl přímo hvězdný Rock jen dokazuje, jak moc se BJP dokázal zapsat do povědomí celého světa, v čemž bude jistě i nadále pokračovat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *