Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Naštvaný Vašek Sivák pálí do OKTAGON promotéra Novotného a jeho „psů“

Naštvaný Vašek Sivák pálí do OKTAGON promotéra Novotného a jeho „psů“

Sivák Novotný

Vašek Sivák je v poslední době pod tlakem kritiky, protože je mu vyčítáno, že nevyhledává výzvy a místo toho zůstává na domácí půdě, kde má většinou soupeře, kteří ho mohou jen těžko ohrozit. Elitní postojář to samozřejmě vnímá a je vidět, že se to odráží na jeho chování, které je v poslední době agresivnější a to i směrem k Novotnému, který právě o kvalitě Vaškových soupeřů veřejně mluví.


Náhoda?! Karlos Vémola s úsměvem na tváři „utřel“ bijce Vaška Siváka?

„Za mě úplně v pohodě. Dokud mu tady lidi chtějí platit dardy za tenhle typ soupeřů, tak úplně v pohodě. Je to jeho kariéra a jako sportovce ho můžeme obdivovat. Lidsky si to však za mě začíná trochu posírat. Vlastně mu to nevěříš. Mně nevadí bad boy zábavný, ale jak ho znám, tak mu to nevěřím, takže mi to pak tím pádem nesedí,“ reagoval Ondřej Novotný ve svém vysílání.

Mezi oběma domácími osobnostmi v poslední době došlo k několika výměnám, tak uvidíme, jak se situace vyvine, protože Sivák znovu projevil zájem o souboj s Keitou, kvůli kterému by prý klidně šel do OKTAGONu, což zní zajímavě, ale bohužel teď úplně nevychází načasování.




Sivák pálí do Novotného a jeho psů

„Jsem zvědavý až porazím jeho Keitu, co řekne potom, jestli u něho budu mít alespoň něco. Pamatuju si, že jak jsem u nich porazil Magarda, tak mi po zápase říkal, že si to všechno zasloužím. Pak uběhnou dva roky a on na mě začne plivat? Já přesně vím, proč to řekl. On to řekl kvůli tomu, že já jsem cigán a v únoru mám dostat za zápas milion korun, což tady nikdy nebylo. On chce svým psům dávat 150, 200 tisíc tak, jak to dělají všichni. Tyhle peníze dávají těm nejlepším. Myslím si, že si zasloužíme o hodně více. Nejen já, ale i řada dalších bojovníků. Záděra a další, kdyby šli do OKTAGONu, tak dostanou 50 000. Přitom má stejné kvality jako Keita,“ opřel se Sivák do promotéra Novotného v pořadu Fight Zone

Vašek zmiňuje, že ti nejlepší mají 150-200 tisíc korun, což samozřejmě rozhodně nesedí, a Vémola, Kincl, Pirát, Végh a i zmíněný Keita by o tom mohli říct své. Ne každý dosáhne na ty nejvyšší výplaty, to je jasné, ale situace se průběžně zlepšuje napříč celou soupiskou a dá se předpokládat, že pokud by šel Sivák do OKTAGONu, tak by se rovněž výplata pohybovala kolem milionu, protože případný duel Keita vs Sivák by byl mega zápasem, který by scéna chtěla vidět.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *