Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Měl by mít Pereira obavy? Jeho přemožitel se probojoval do UFC

VIDEO: Měl by mít Pereira obavy? Jeho přemožitel se probojoval do UFC

Dnes v noci se konal předposlední díl letošní reality show Dana White´s Contender Series, kde se zápasníci pokoušejí vybojovat smlouvu s organizací UFC. V tomto díle se představil i bývalý šampion postojářské organizace GLORY Artem Vakhitov, který zůstává Pereirovým posledním přemožitelem před jeho odchodem do UFC.


Náhoda?! Karlos Vémola s úsměvem na tváři „utřel“ bijce Vaška Siváka?

V úterý večer se v Las Vegas v UFC APEX uskutečnil osmý díl osmé sezóny Contender Series a po pěti zápasech předal generální ředitel UFC Dana White smlouvy čtyřem z pěti vítězů. Největší událostí večera však byl hlavní zápas mezi Artemem Vakhitovem a Islemem Masrafem. Vakhitov je bývalý šampion dvou váhových divizí GLORY Kickboxing a je známý především díky dvojici zápasů se současným šampionem UFC Alexem Pereirou. Vakhitov je vlastně posledním mužem, který Pereiru v kickboxu porazil a vyrovnal jejich bilanci na 1:1 na zápasy.

Artem Vakhitov nyní překonal pomalý rozjed a knockoutoval Islema Masrafa v prvním kole. Navzdory finiši to byl od Vakhitova stále výkon nahoru a dolů, který zanechal Danu Whitea na pochybách. Nakonec White uvedl, že se zeptal Pereiry, a byl to právě Poatan, kdo se za svého bývalého protivníka z GLORY zaručil, což vedlo Whitea k tomu, že mu nabídl smlouvu s organizací UFC.




Dojde někdy na zápas Pereira vs Vakhitov? To ukáže až čas, ale pokud by měl Vakhitov podobnou cestu jako Poatan, tak by jejich střet byl možný. Oba jejich předchozí zápasy v organizaci GLORY skončily velmi těsně – v prvním případě zvítězil Pereira na Split Decision – a ve druhém Vakhitov na Majority Decision a od té doby fanoušci volají po třetím souboji.   

DWCS Výsledky:

Artem Vakhitov def. Islem Masraf via TKO (punches) — R1, 4:23

Kody Steele def. Chasen Blair via TKO (punches) — R2, 4:07

Mario Pinto def. Luis Camacho via TKO (punches) — R1, 1:43

Islam Dulatov def. Vanilto Antunes via knockout (elbow) — R1, 2:44

Sean Gauci def. Anthony Drilich via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *