Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Náhoda?! Karlos Vémola s úsměvem na tváři „utřel“ bijce Vaška Siváka?

Náhoda?! Karlos Vémola s úsměvem na tváři „utřel“ bijce Vaška Siváka?

Vémola Sivák

Vašek Sivák před časem avizoval, že se přesune do zahraničí, ale nakonec se přeci jen rozhodl přijmout nabídku od organizace RFA, díky čemuž si ho na domácí půdě užijeme o něco déle. A to hned v několika rolích. Pohotově se mu však vrátilo jeho vyjádření o bojovnících, kteří mají podcasty.


Tak to je velká rána! Polská organizace KSW ruší svůj turnaj v Ostravě! Důvod?

„Ti bojovníci, kteří dělají podcasty a takové blbosti, tak pro mě nejsou bojovníci, ale influenceři. Nic proti… Já jsem jediný bojovník. Mě opravdu živí zápasení a nic jiného. Buď a nebo. Chcípnu a nebo budu milionář. Jestli mi Boris v únoru nedá míč, tak nevím, co budu dělat,“ nabídl Vašek Sivák poměrně vyhraněný názor na bojovníky, kteří mají podcast, což je například Leo Brichta, který si vedle zápasení dokázal vybudovat i hodně úspěšnou kariéru influencera a YouTubera, Karlos Vémola a další.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)

Právě Vémola se ozval

Vémola se objevil na posledním Valhalla Fighting turnaji, který právě Sivák společně s Lukášem Fajkem komentoval. Vémola tak využil šance, nebo prostě opravdu zapomněl, aby si do elitního postojáře trochu rýpl. Prvně totiž zapomněl jeho jméno, za což se mu hned omluvil, a poté připomněl, jak Sivák mluvil o vedlejších aktivitách bojovníků a pak sám komentuje turnaj. Zkrátka popichování, které fanoušky jistě baví. 

Sivák je Vémola postoje?

„Víte, upřímně, byl jsem na Vaška naštvaný, ale opravdu naštvaný, když nešel do ONE FC. Teď s odstupem času to hodnotím jinak, proč by měl chodit do riskantní práce za malé peníze, když se může bavit za velké. Devadesát devět procent lidí by to udělalo stejně, kdyby si měli možnost vybrat.

On je talent, jeden z největších v ČR v postojových disciplínách. Můžeme mu závidět, hejtovat, dělat si z něj srandu, ale talent se nedá upřít, ani dřina a obětování jeho otce. Václav Sivák junior je ten gamechanger kickboxu v ČR. Dokázal přesvědčit promotéry, aby s ním podepsali smlouvu na milion korun za zápas. To je prostě výkon hodný obdivu, bohužel u nás i závisti. Dokázal zvednout honoráře kickboxerům, je to takový Karlos Vémola postoje – do puntíku přesně. Kdo tomu rozumí, ví, co tím myslím,“ rozpovídal se pro MMA Shorties Martin Wodecki.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *