Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Adesanya vášnivě reaguje na problémy a následnou demolici rivala Pereiry

VIDEO: Adesanya vášnivě reaguje na problémy a následnou demolici rivala Pereiry

Adesanya Pereira Rountree

Jestli je na světě někdo, kdo má Alexe Pereiru nastudovaného ze všech stran, tak je to rozhodně bývalý šampion a Alexův jediný UFC přemožitel Israel Adesanya. Celkem si totiž tito dva borci dali napříč bojovými sporty 4 zápasy, ze kterých odchází Poatan s bilancí 3:1. Poslední zápas byl však právě ten Izzyho, navíc korunovaný KO, takže se mluvilo o možné trilogii, ale tu už asi nikdy nedostaneme. Můžeme se však podívat, jak Adesanya prožíval Pereirův poslední souboj.


Titán Pereira narazil na svůj limit? Poatan odhalil nepříjemné zdravotní problémy

Adesanya totiž tradičně nabídl video, takže můžeme vidět, jak moc souboj Pereira vs Rountree prožíval. Samozřejmě s ním hodně zamávalo, když Pereira inkasoval po netrefénem kopu nebo když byl zasažen Khalilovým kopem. Následně však avizoval, že přijde obrat a navíc předpověděl, jak Alex soupeře ukončí. „Spodky, spodky. Khalil je neuvěřitelně tvrdý, což tě nakonec může zničit,“ radil Adesanya a vyzdvihoval Rountreeho tvrdost. Nakonec to pak byly právě spodky, co rozhodlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOME OF FIGHT (@homeoffight)




Na Janka to dojem neudělalo?

„Se vší úctou, tohle bylo od začátku úplně stejné jako bodové rozhodnutí v našem souboji – zkurvený vtip,“ reagoval Jan Blachowicz na Pereirův poslední výkon. Janek tak má v sobě evidentně stále křivdu ze vzájemného souboje, který těsně prohrál na body.

Bývalý šampion dokázal Pereiru dostat na zem, ale ani ze zad se nepropracoval k submisi. Navíc v prvním kole nechal hodně sil, takže pak nepředstavoval takové nebezpečí, díky čemuž Pereira převzal iniciativu a nakonec podle rozhodčích udělal dost na to, aby vyhrál na body. Blachowicz se od té doby hlásí o odvetu, ale té je aktuálně asi poměrně daleko, respektive potřebuje minimálně jeden zápas. Třeba s Jiřím Procházkou? 




Jak reagoval zbytek elity?

Conor McGregor

Poatan vs Bones!

Max Holloway

Jaký skvělý zápas! Válečníci!

Megan Anderson

Alex Pereira je ve své vlastní lize!! Na začátku se dostal přes nepřízeň osudu, ale jakmile se mu podařilo přečíst hru, pro Rountreeho Jr. hra skončila.

Sodiq Yusuff

Alex možná nepoužívá černou magii, aby vyhrával zápasy, ale musí hrát roli v tom, že jeho soupeři absolutně odmítají dělat MMA.

Renato Moicano

Jak filmová scéna!!! To je výkon!!! Chama je real deal… velká gratulace! Rountree měl perfektní první 2 kola…. Jakmile Chama našel vzdálenost, bylo po zápase.




Mike Malott

Pereira předvedl neuvěřitelný výkon. Zničující síla.

Kenny Florian

Pereira je divoch! Tvrdé kopy a údery do těla přinesly ovoce. Ale co Rountree?! Úžasný výkon od Khalila! Dokázal to, co se proti Pereirovi podařilo jen málokomu.

Alan Jouban

Nádherný tanec plný násilí, který nám tito dva bojovníci předvedli!

Diego Lopes

Chama!

Dustin Jacoby

Neuvěřitelné!




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *