Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Khalil Rountree reaguje na tvrdou prohru a posílá silný motivační vzkaz

Khalil Rountree reaguje na tvrdou prohru a posílá silný motivační vzkaz

Rountree

Vždy, když jde do boje nějaký velký outsider, samozřejmě ve vzduchu visí nějaký velký šok, kterých jsme v UFC viděli mnoho. Však si stačí vzpomenout na Holm, která tvrdě ukončila Rousey, nebo Diaze, který uškrtil McGregora. Rountree byl na cestě doručit další podobný šok, ale nakonec přeci jen narazil na Pereirovu neuvěřitelnou tvrdost.


Nikdo jiný tam není?! Vémola odhaluje jediná 3 jména, se kterými by se utkal

„Šel jsem do tohoto zápasu s vděčností, že jsem vůbec dostal šanci bojovat o titul. Dělám tohle už sakra dlouho a všichni asi slyšeli můj příběh o tom, jak jsem se k bojovým sportům dostal a jak moc mi změnily život. Moc jsem se na ten zápas těšil a snažil jsem si ho užít. 

Po souboji mohu říct, že mě vlastně nic nepřekvapilo. Doufal jsem, že ho budu schopen lépe natrefovat. Skvěle se však vyhýbal a pracoval s prostorem. Trestal mě za mé pokusy o útoky. Rád bych však poděkoval všem fanouškům, kteří mě tak podpořili. Nikdy na to nezapomenu. Moc děkuji,“ reagoval Rountree, který nakonec skončil hodně rozstřílený.

Khalil následně navázal na sociálních sítích

„Titul jsem sice nevyhrál, ale rozhodně jsem vyrostl. Alex, díky za to, že jsi mi pomohl pochopit, že jsem připravená dobýt svět. Ukázal jsi úžasné schopnosti, probudil jsi ve mně verzi, kterou jsem potřeboval zažít. Jsi šampionem z nějakého důvodu a patří ti velký respekt. Teď už však vím, čeho jsem schopen.

Fanoušci v Salt Lake City, byli jste úžasní a poskytli jste mi nezapomenutelný zážitek. Vážím si všech pozitivních zpráv od všech z celého světa. Vedení UFC děkuji za to, že mi dalo domov, který má smysl. Navíc mi poskytlo výzvy, které musím neustále překonávat. Velký dík patří mé ženě, mé rodině. Děkuji za vaši bezpodmínečnou podporu. Brazílie, máte silného šampiona, buďte na něj hrdí. Bude mi trvat, než se z toho uzdravím, ale vrátím se ještě lepší, to je nevyhnutelné. Jsem za to vděčný. Nikdy se nevzdávejte, vždy tvrdě bojujte, pozvedejte své komunity a hledejte způsoby, jak ze života vytěžit maximum. Děkuji za noc, na kterou nezapomenu,“ vzkázal Rountree, který sice prohrál, ale jistě si získal srdce nejednoho fanouška MMA.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *