Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Miliony pryč a žádné výsledky? UFC ředitel Dana White se vysmál PFL

Miliony pryč a žádné výsledky? UFC ředitel Dana White se vysmál PFL

Generální ředitel UFC se nikdy nestyděl rýpat do své konkurence a nejinak tomu bylo i po turnaji UFC 307 v Salt Lake City, kde si vzal na mušku organizaci PFL a její galavečer, který se koná 19. října v Rijádu, jejímž hlavním aktérem bude Francis Ngannou, který se po více než dvou letech vrací do MMA.


Bohužel je třeba s tím počítat! Karlos Vémola má pro fanoušky špatnou zprávu

Dana White se však domnívá, že PFL utrácí nad rámec svých možností a že se pravděpodobně nebude jednat o úspěšnou show. Není to poprvé, co si vzal PFL na mušku, zejména od jejich akvizice společnosti Bellator na začátku tohoto roku. White se však domnívá, že vzhledem k jejich jinak nerozumné taktice mají právo takovou taktiku používat. Poznamenal, že již dříve tvrdili, že PFL utratí více než 20 milionů dolarů, které White použil na uspořádání UFC 306 v hale The Sphere v Las Vegas, což je podle něj špatná investice. 

„Vrhněte na to všechno, co se dá. Tenhle chlápek spoluzakladatel PFL Donn Davis nedávno přišel a řekl: ‚Utratíme víc peněz, než utratili za Sphere‘. To zní kurevsky skvěle. Kolik lístků prodáte? Jo, nejsou moc chytří. Topí se. Jsou na hovno. Myslím tím, že nejsou dobří v tom, co dělají. Takže pořád budou zkoušet všechno možné, aby se něco chytlo a povedlo,“ řekl White.




Není to poprvé, co Dana White kritizoval zejména výdaje PFL. A spoluzakladatel Donn Davis se do svého rivala pustil po svém, když v rozhovoru pro Yahoo Finance uvedl, že podle něj je jejich model vhodnější pro legitimní sportovní ligu. White se také vysmíval jejich rozhodnutí utratit peníze za jejich následující akci, při níž se Ngannou vrátí do MMA a utká se s Renanem Ferreirou. V rozhovoru pro Yahoo Davis přirovnal Whitea ke kontroverznímu boxerskému promotérovi Donu Kingovi a řekl: 

„Víte, že Dana White je novou generací Dona Kinga. On vybírá, kdo bude jedničkou a kdo dvojkou žebříčku. Promotér rozhoduje o tom, s kým se bude bojovat. V PFL je to úplně jinak. Já o ničem nerozhoduji. Jsem jako Adam Silver v NBA. Všechno řídí sportovci. PFL je formát sportovní sezóny, stejně jako NBA nebo NFL. Základní část, play-off a zápasy o titul. V PFL se řídí sportovci. Pokud vyhrajete, postoupíte. Pokud prohrajete, uvidíme se příští rok… Meritokracie a transparentnost poháněly náš explozivní růst.“

PFL Battle of the Giants – Fight Card:

Francis Ngannou (17-3) vs. Renan Ferreira (13-3, 3 NC) 

Cris “Cyborg” (27-2, 1 NC) vs. Larissa Pacheco (23-4)

Johnny Eblen (15-0) vs. Fabian Edwards (13-3)

Husein Kadimagomaev (11-1, 1 NC) vs Zafar Mohsen (13-4)

AJ McKee (22-1) vs. Paul Hughes (12-1)

Raufeon Stots (20-2) vs Marcos Breno (15-3)

Makkasharip Zaynukov (15-4) vs Dedrek Sanders (9-4)

Ibragim Ibragimov (7-0) vs Nacho Campos (5-0)

Mostafa Nada (9-3) vs Ahmed Sami (11-4-0, 1 NC) 

Youssef Al Housani (4-1) vs Taha Bendaoud (3-0)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *