Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » No vida! Psychopat Bejr propálil, jak to bude s „končícím“ Clash of the Stars?

No vida! Psychopat Bejr propálil, jak to bude s „končícím“ Clash of the Stars?

Bejr Le Sy Clash

Promotér Tomáš Le Sy na poslední akci doslova šokoval, když oznámil, že desátá akce, kterou dostaneme ještě tento rok, bude posledním turnajem Clash of the Stars. Bizar tedy končí? Mnozí tomu nevěří a vyhlíží spíše nějakou zásadní změnu, což potvrzuje i Psychopat Bejr, který má samozřejmě skvělé kontakty na ostatní bojovníky.

Bude se taky měnit výsledek? Alex Cverna se opřel do „krysy“ Kotalíka

„Bude Clash pokračovat? Já mám určité informace, protože samozřejmě znám zápasníky, kteří se tam střídají. Někteří dokonce přechází z Clash do RedFace a naopak. Někteří jdou navíc úplně jinam, jako je Valhalla, nebo Gelnarová do KSW. Pořád se to míchá. Mám informace, že někteří už mají smlouvy nebo se řeší na jedenáctku a dvanáctku. Můj názor je takový, že se to samozřejmě nebude jmenovat Clash of the Stars. Lesíček, který je samozřejmě vychytralý, velice vychytralý, myslím si, že mu to už ani nežerete, to nejspíš přejmenuje,“ nabídl Bejr názor, který se objevuje i v diskuzích. Nejpravděpodobnější je úprava názvu i konceptu, ale uvidíme, jak to nakonec dopadne. Asi není reálné, že by celá stáj skončila, když jde o lukrativní byznys. A i kdyby ano, tak by se jistě velice rychle objevila náhrada v podobě RedFace nebo jiné bizarní stáje.

Benda s Grznárem už navíc veřejně mluvili o tom, že je nejspíš čeká titulový zápas, takže fanoušci se konce obávat nemusí. Jen si asi budou muset zvyknout na větší nebo menší změny.




Le Sy vs Bejr? Psychopat má podmínku

„Le Sýček mě vyzval na Clash, který má údajně končit. Sám jsem z toho jelen. Vyzval mě do Brna na desátou akci. Já a Le Sýček MMA zápas? Přijde mi trochu zajímavé a zvláštní, že já už ho vyzývám asi rok, minimálně, napadám ho, nadáváme si a najednou mě vyzývá. Já jsem přitom ani nebyl vpuštěn na turnaj. Žena mi řekla, ať se na všechny vyseru, protože Clash prostředí je velice toxické a závadné. Jsou tma různé intriky, pomluvy, píčoviny a tak dále. Radila mi, abych se na to vysral. Já však říkám, že dám zápas s Le Sýčkem a poté se na to vyseru. Clash bude stejně končit. Poslední zápas a je mi jedno, jestli bude hlavní a nebo ne. Tak si to s ním dám ne? 

Žena tomu není moc nakloněná a radí, abych se na celý Clash vysral. Nicméně já mám jinou vizi. Moje vize se jmenuje – jdeme do toho. To je moje vize. Le Sýček si určil pravidla MMA, což je vynikající. Teď má kolem 90 kg, takže se spravím. Má to být někdy na konci roku. Pokud mi s tím žena nenakope prdel brutálně, tak ať mě Le Sýček pomlátí a zřejmě se ukončí Clash. Je to vyřešené,“ reagoval Bejr na výzvu.




Le Sy je na souboji trvá

„Máme za sebou další pracovní týden. My jsme makali a makali jsme hodně. Máme pro vás na desítku na poslední galavečer Clash of the Stars opravdu skvělou kartu. Já makám a budu připravený. Všechny vás zajímá, co Bejr. Já sám nevím, co Bejr. Vymyslel si nějakou nesmyslnou podmínku s Cvernou. Teď asi prožívá menopauzu. Nevím, jaký je důvod toho, že to nechce přijmout a cuká se. Každopádně, Aleši, já budu připravený. Čekám tě uprostřed klece a tam tě ukončím,“ popíchl Tomáš Le Sy rivala a naznačil, že nás brzy čeká další tisková konference, která odhalí kartu údajně posledního turnaje Clash of the Stars.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *