Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Vztek i nadšení! McGregor zábavně reaguje na Pereirovo vítězství a radí

VIDEO: Vztek i nadšení! McGregor zábavně reaguje na Pereirovo vítězství a radí

McGregor Pereira Rountree

S jeho návratem je to zatím stále všelijaké a mnozí dokonce ani nevěří, že se někdy vrátí, ale i přesto je Conor McGregor stále součástí komunity kolem bojových sportů a to hlavně na sociálních sítích, kde je vždy hodně aktivní. Samozřejmě si nenechal ujít ani turnaj UFC 307 a titulový duel Pereira vs Rountree, který nakonec nabídl skvělou podívanou a tvrdé ukončení, díky kterému Poatan slavil čtvrtou titulovou výhru za poslední rok.


Řekl si o to! Šampion Alex Pereira naprosto chladnokrevně utřel trapného Hilla

Conor na svůj X profil umístil video (které samozřejmě následně smazal, takže máme jen střípky), kde reaguje na tvrdé ukončení, kterým Alex Pereira završil turnaj UFC 307. Rountree sice první dvě kola dokazoval, proč šanci dostal, ale Poatan nakonec přebral iniciativu a zvítězil. McGregor ocenil tvrdost Rountreeho, ale i závěrečnou sekvenci Pereiry, když trefil jedovaté spodky a poté se vrátil k hlavě, což už bylo i na Khalila moc. V po-zápasovém rozhovoru byl pak Ir napjatý, zda Pereira oznámí přestup do těžké váhy. „Těžká váha. Těžká váha,“ skandoval a radil, aby se pak zlobil, když se Joe Rogan ptal na možný návrat do střední váhy. „Tam už je hotovo. Těžká váha,“ trval na svém McGregor, který byl následně nadšený, když Poatan naznačil, že by se mohl přesunout výše, ale že je zatím spokojený v polo-těžké váze. „Jones vs Pereira,“ volá hned McGregor po mega souboji, který bychom jistě chtěli všichni vidět, ale je otázkou, jak moc je reálný.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUST BLEED ™ 🩸 (@jstbld)

Pereira uznal kvality soupeře

„Můžu říct, že tohle byl jeden z nejtěžších soubojů, které jsem kdy absolvoval. To jsem však čekal. Nebylo to pro mě žádné překvapení. Hodně jsem si Khalila nakoukával. Je to zkušený borec a v Thajsku trénuje na skvělých místech. Rozhodně prokázal své kvality. Bylo jasné, že bude nebezpečný, takže jsme plánovali ho unavit. Všiml jsem si, že v soubojích postupně kolem druhého kola odchází. Toho jsme chtěli využít. U mě je to totiž právě naopak. Jsem s dalším kolem silnější, takže se nakonec podařilo. Jaké jsou nyní moje plány? Dricus má asi jiného soupeře, takže to teď nebudu řešit. Mohu se případně přesunout do těžké váhy, ale v polo-těžké se nyní cítím dobře. Patřím sem,“ reagoval Pereira po souboji a potvrdil, že i nadále zůstává v polo-těžké váze.

UFC 307: Výsledky Prelims

Joaquin Buckley def. Stephen Thompson KO (punch) 3 2:17
Iasmin Lucindo def. Marina Rodriguez Decision (split) (29–28, 28–29, 29–28)
Alexander Hernandez def. Austin Hubbard Decision (split) (27–30, 29–28, 29–28)
César Almeida def. Ihor Potieria Decision (unanimous) (30–27, 30–27, 30–27)
Ryan Spann def. Ovince Saint Preux Submission (guillotine choke) 1 1:35
Tecia Pennington def. Carla Esparza Decision (unanimous) (29–28, 29–28, 30–27)
Court McGee def. Tim Means Submission (neck crank) 1 3:19




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *