Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Titán Pereira narazil na svůj limit? Poatan odhalil nepříjemné zdravotní problémy

Titán Pereira narazil na svůj limit? Poatan odhalil nepříjemné zdravotní problémy

Pereira

Většinou jsme rádi, když UFC šampion stihne za jeden rok zhruba dvě obhajoby a ani toho se občas nedočkáme. U Alexe Pereiry je to však jiné. Ten za poslední rok nastoupil do 4 titulových bitev, ze kterých si odnesl 4 tvrdá ukončení před limitem a 3 titulové obhajoby. Poatan nasadil neuvěřitelné tempo, ale jeho tělo už přeci jen řeklo dost, takže nyní nejspíš přijde menší pauza.


Tak to je hrozná škoda! Vlasto Čepo má bohužel pro fanoušky špatnou zprávu

„Zhruba před měsícem jsem byl v Brazílii a měl jsem bohužel problémy s vízy. Každý den jsem chodil na konzulát a zjišťoval, jestli je můj pas hotový. Nakonec jsem se dostal zpátky do USA, strávil jsem asi týden v Connecticutu a následně jsem se přesunul do Salt Lake City, kde jsem byl 3 týdny, abych si zvykl na nadmořskou výšku.

Mezitím jsem bral antibiotika – měl jsem totiž horečky a bolelo mě v krku. Když jsem sem přijel, měl jsem pořád špatný krk. Šel jsem k doktorovi a dostal další dávku antibiotik. Dokonce jsem v té době natočil video. Řekl jsem v něm, že ho ukážu, pokud vyhraju, takže ho můžeme někdy zveřejnit. Před tímhle zápasem toho bylo opravdu hodně,“ přiznal Alex Pereira, který dokonce v pauzách mezi koly kašlal.

O to cennější výhra na šikovným Rountreem je. Poatan totiž evidentně nebyl ani zdaleka 100% a na souboj se prý připravoval jen zhruba 3 týdny, což je samozřejmě hodně málo. I přesto to však zvládl, ale je jasné, že nyní přijde pauza, aby tělo mělo možnost si odpočinout.

Dana White se rozplýval

„Khalil ukázal, že si tu šanci zasloužil. U mnohých si podle mě vysloužil velký respekt. Když jsme ten zápas oznámili, tak si všichni stěžovali na to, že je to osmička divize a tak podobně. My jsme však tušili, jaký potenciál ten souboj má a to se taky ukázalo. Rountree je neuvěřitelný srdcař. Teď už to ví všichni.

Podle mě hodně rozhodly kopy. Alex je trefoval celý zápas. Zničil mu nohu, čímž Khalilovi omezil možnost se do té nohy opřít. To podle mě bylo klíčové. Sebral mu pohyblivost a sílu. Poté ho systematicky rozebíral na kusy. Alex už před zápasem mluvil o tom, že je Rountree tvrdý a že má sen, který ho bude posilovat. Upozorňoval však, že jeho bojové IQ rozhodne a to se taky stalo. Vyhrál díky své hlavě a tomu, jak se přizpůsobil průběhu,“ rozplýval se Dana White nad skvělým zápasem, který doručil atraktivní podívanou.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *