Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bude se taky měnit výsledek? Alex Cverna se opřel do „krysy“ Kotalíka

Bude se taky měnit výsledek? Alex Cverna se opřel do „krysy“ Kotalíka

Cverna Kotalík

Sobotní večer nabídl hned několik turnajů. Na Slovensku se totiž konalo PML 11, zatímco v Praze další akce Valhalla Fighting, kde se o hlavní zápas postarali dva bývalí trestanci Kotalík a Penz. První jmenovaný šel do souboje po tvrdém KO od Cverny, takže mnozí předpovídali, že dostane další, ale opak byl pravdou. Právě zmíněný Cverna však upozornil na porušení pravidel, které sám Kotalík nedávno v Clash rozporoval.


Řekl si o to! Šampion Alex Pereira naprosto chladnokrevně utřel trapného Hilla

„Jsem šťastný. Výkon večera jsem si dokonce vybojoval. Měl jsem hlavní zápas s Tomášem Penzem – legendou a obrovským chlapem a srdcařem. V první minutě prvního kola. Chci strašně moc všem poděkovat. Jsem tak šťastný, že jsem to urval. Ještě takhle s přehledem, se vším respektem k Tomášovi. Děkuji všem, kteří fandili, i těm, co ne. Je to tam prostě. Moje premiéra bez rukavic dopadla takhle krásně. Jsem nadšený i z toho, že jsem dostal výkon večera. Nemám ani žádné zranění. Jsem opravdu šťastný. Dopadlo to nejlépe, jak jen to dopadnout mohlo. Turnaj u konce, byl skvělý,“ reagoval Kotalík, který byl samozřejmě ve skvělé náladě.




Cverna upozornil na nedovolený úder

„Tak jen v rychlosti. Kotalíku, co ten úder na zemi? To si asi nikdo stěžovat nebude, viď? Jenom ty si umíš stěžovat. Jsi pěkná krysa. Krysy jsou a budou a ty jsi ta první,“ využil Cverna šanci, aby si do rivala rýpl. Těžko říct, jak byla nastavena pravidla, ale nabízí se, aby byl Penz při pádu na zem počítaný, k čemuž však nedošlo a souboj následně po chvíli skončil kvůli velké tržné ráně na hlavě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *