Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Třetí galavečer karate Ippon Shobu Fight Night pomalu odkrývá zajímavá jména

Třetí galavečer karate Ippon Shobu Fight Night pomalu odkrývá zajímavá jména

Ippon Shobu Fight Night

Na konci roku 2023 se konal první galavečer plnokontaktního karate. Titul šampióna těžké váhy si odnesl Ondřej Bosák. Druhý event ve váze do 75 kg pak ovládl Ján Matejka a tento prosinec se můžeme těšit na třetí pokračování galavečerů karate pod hlavničkou Ippon Shobu Fight Night.


14. prosince proběhne v Praze souboj o titul v lehké váze (-67 kg). Znovu se o pás šampióna utká osmička borců a organizace ISFN už nyní odkrývá jména prvních účastníků. „Podobně jako v minulých ročnících zveme primárně borce, kteří aktivně karate provozují, případně mají v karate background. Lovíme napříč všemi amatérskými organizacemi národní šampióny nebo dokonce borce s evropskými i světovými úspěchy,“ prozradil jeden z pořadatelů Jan Drobeček.

Na co se těšit?

Bojuje se klasickým pyramidovým způsobem. Čtvrtfinálové i semifinálové zápasy jsou jednokolové, finále je potom na 3 x 3 min. Každý souboj musí někdo vyhrát, proto po případné remíze přichází na řadu extra round. „První turnaj byl opatrnější, padl jen jeden knockdown (waza-ari), na druhém gala to ale ´lítalo´ – hned pět waza-ari, jednou dokonce přímo ippon (knockout),“ doplnit Drobeček.

Jak se na galavečer podívat?

„V současné době nemáme zajištěné online vysílání PPV. Jedinou možností je tedy přijít se na galavečer osobně podívat. Srdečně zveme nejen současné i bývalé nadšence karate, ale i obecně fanoušky bojových sportů. Gala se koná 14. prosince ve sportovní hale Praha-Řepy. Lístky jsou už teď k dostání na našem webu ipponshobu.com. Pro nejnovější informace nezapomeňte sledovat naše sociální sítě – ipponshobu_fn.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *