Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tady nejspíš přešlápl! Šampion Topuria obvinil Nurmagomedova z dopingu

Tady nejspíš přešlápl! Šampion Topuria obvinil Nurmagomedova z dopingu

Vzhledem k jeho výjimečnému sebevědomí a statusu neporaženého šampiona UFC není překvapením, že Ilia Topuria je jedním z nejvýřečnějších bojovníků v UFC. Španělsko-gruzínský talent však tento týden možná zašel až příliš daleko, když spustil sérii obvinění proti neporaženému Nurmagomedovovi.


Titán Pereira narazil na svůj limit? Poatan odhalil nepříjemné zdravotní problémy

Začátkem týdne Ilia Topuria v živém vysílání na Instagramu zavtipkoval, že by byl ochoten bojovat s Islamem Makhachevem o titul lehké váhy, protože kdyby se utkali na ulici, musel by zaplatit jeho účty za léčení. Zatímco Makhachev přímo nereagoval, neporažený zápasník lehké váhy Usman Nurmagomedov se zeptal: „Bojoval jsi někdy na ulici, Evropane?“.

V tomto okamžiku nabral příběh jiný směr, když Ilia Topuria prohlásil, že očekávaný titulový vyzyvatel v bantamové váze bojuje v UFC na dopingu zvyšující výkonnost. „Abych byl upřímný, je to už dlouhá doba. Jak jsi na tom s dopingem? Jsi stále na steroidech?“ ptal se Topuria.




Je pochopitelné, že tak závažná obvinění se nelíbila ani dalším členům týmu Nurmagomedov-Makhachev, přičemž Tagir Ulanbekov vyslal šampionovi pérové váhy důrazné varování. „Ilio, radím ti, abys odložil peníze na stranu a našel si dobrého zubaře, protože tvoje zuby budou při prvním střetnutí vymláceny.“

Největší varování však přišlo od současného šampiona welterové váhy Belala Muhammada, který prohlásil, že si Topuria zahrává s ohněm. „Dávej si pozor na to, co si přeješ,“ varoval Muhammad v nedávném rozhovoru s Helen Yee, přičemž vysvětloval, že pokud existuje skupina zápasníků, které nechcete vyzvat k pouliční rvačce, je to tým Makhachev-Nurmagomedov. 

„Ilia se dostává do bodu, kdy je neporažený a dostává se mu velkého hypu, takže teď začíná vyzývat šampiony a hrát tu hru. Snaží být dalším Conorem McGregorem. Ale nechcete si zahrávat s Islamem, protože jak říkají, u nich je to jiné – když chcete pouliční rvačku, oni se s vámi budou prát.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *