Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Karlos Benda souhlasí s odvetou s Jardou Kotlárem, ale má jasnou podmínku

Karlos Benda souhlasí s odvetou s Jardou Kotlárem, ale má jasnou podmínku

Benda Kotlár

Organizace Clash of the Stars se primárně zaměřuje na různá bizarní individua, kterých už jsme během 9 turnajů měli možnost vidět nespočet. Mezi nejvýraznější tváře však rozhodně patřil Jarda Kotlár, který se utkal například s Bendou, se kterým vyfasoval hodně drtivé KO. Posléze se mluvilo o odvetě, ale Kotlár musel „na dovolenou“ do vězení. Nyní je však zpátky. Dojde na souboj?

Kritizovaný Jíra v ohrožení? Clash vedení zvažuje tuhle zajímavou náhradu?

„Posílali jste mi dnes dvě videa. První, že Swaglift vypustil nějaké krátké video, kde Honza Krasinký do mě nějak nenápadně píčuje. Nevím, co za tím bylo, jestli nějaká možnost pobídnutí se k zápasu mezi mnou a jím. Druhá věc, že Jardu Kotlára pustili z vězení. Jarda se nám to tedy všem a hlavně mně chystá ukázat. v obou dvou případech si myslím, že zápas po sportovní stránce je asi zbytečný. Vždy je to však hlavně o vás, o sledujících a divácích a o tom, co si přejete vidět. Třeba se to vyplní. Za mě oba tito jedinci snadná výhra a snadné peníze. Je to však na vás. Já se nyní chystám na jeden cíl a co bude pak se uvidí,“ reagoval Karlos Benda s tím, že ho souboje úplně nezajímají, ale že pokud by o ně byl zájem je strany fanoušků, tak se jim zase nijak zásadně nebrání.

Posléze však dodal, že odvetu slíbil a je připraven slib dodržet, „Odvetu jsem vedení COTS slíbil a svůj slib dodržím. Ale jednu podmínku navíc mám. Pokud bude mít nějaký zápas a prohraje, tak to prostě nemá cenu.“ Kotlár tedy musí svůj další souboj vyhrát, jinak se odvety nedočká, což vlastně dává smysl.




Benda má nyní před sebou Soukupa, který se pobil

„Určitě se toho nebojím, do zápasu jsou dva měsíce. Věřím, že ta zranění nejsou nikterak velká a do týdne, možná dvou bude úplně v pohodě. Například já, když jsem začal přípravu na Jaromíra, tak jsem si hned v prvním tréninku zlomil prst na noze. Tedy i já jsem měl na prd zranění, ze kterého jsem se dostával poměrně dlouho,“ reagoval Benda pro Super.cz.

„Je to věc, která se nedá srovnávat. MMA nebo v našem případě box je úplně něco jiného, než když se dva lidé perou na ulici. Bitka je velmi často o tom, že jeden uhodí druhého, který to ani nečeká, a pak jsou z toho všechny nepříjemnosti a zranění. V zápase vlezeš do ringu, je tam rozhodčí, zazní gong, oba mají ruce nahoře a brání se. Je to sto a jedna, to se nedá srovnávat. Tohle bych nebral jako nějakou bernou minci.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *