Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Expert vysvětluje, proč je Vašek Sivák takový Vémola domácí postojové scény

Expert vysvětluje, proč je Vašek Sivák takový Vémola domácí postojové scény

Sivák Vémola

Domácí MMA svět má jako svou vlajkovou loď Karlose Vémolu, který už je na konci své kariéry, a ten postojový má zase Vaška Siváka, který si na poslední RFA akci připsal už třicátou výhru. Mnozí mu však vyčítají, že nešel do ONE FC, s čímž se ještě donedávna ztotožňoval i Martin Wodecki, ale i on nakonec přeci jen změnil názor.


A je zpátky! Organizaci Clash of the Stars se vrátila z vězení velká hvězda

„Víte, upřímně, byl jsem na Vaška naštvaný, ale opravdu naštvaný, když nešel do ONE FC. Teď s odstupem času to hodnotím jinak, proč by měl chodit do riskantní práce za malé peníze, když se může bavit za velké. Devadesát devět procent lidí by to udělalo stejně, kdyby si měli možnost vybrat.

On je talent, jeden z největších v ČR v postojových disciplínách. Můžeme mu závidět, hejtovat, dělat si z něj srandu, ale talent se nedá upřít, ani dřina a obětování jeho otce. Václav Sivák junior je ten gamechanger kickboxu v ČR. Dokázal přesvědčit promotéry, aby s ním podepsali smlouvu na milion korun za zápas. To je prostě výkon hodný obdivu, bohužel u nás i závisti. Dokázal zvednout honoráře kickboxerům, je to takový Karlos Vémola postoje – do puntíku přesně. Kdo tomu rozumí, ví, co tím myslím,“ rozpovídal se pro MMA Shorties Martin Wodecki.




Sivák si dal poslední zápas v jiné váze, než je zvyklý

„Ale dal jsem KO, takže mám asi větší sílu, i když jsem trochu něco přibral. Ne, je to kvůli prázdninám, víš,“ reagoval Sivák po souboji. „Teď jsem neposlouchal, protože jsi mě urazil. Ty jsi normálně řekl, že jsem tlustý… Spodky jinak nebyly můj plán, vůbec. Věděli jsme, že má ruce nahoře, ale spodky jsou moje tradiční zbraň. Hlídal si to, ale dobře jsem ho rozcukal, což jen tak někdo nedělá. Byl na místě, otevřel jsem ho a padlo to tam, díky Bohu.“

Sivák má tak na kontě třicátou výhru, ke které bude moct brzy přidat další skalp, protože v polovině října by měl bojovat na další RFA akci v Žilině, tak uvidíme, jak se mu bude dařit.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *