Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Trenér Reinders jmenuje možné náhradníky pro Terminátora! Vzal by Vémola Kincla?

Trenér Reinders jmenuje možné náhradníky pro Terminátora! Vzal by Vémola Kincla?

Vémola Reinders Kincl

OKTAGON před časem oznámil, že se na turnaji v Bratislavě, který přijde na řadu v listopadu, dočkáme i velkolepé odvety Vémola vs Pirát 2, která proběhne o titul šampiona polo-těžké váhy. S ohledem na výsledek prvního zápasu a Vémolův plán skončit kariéru byla odveta přijata rozporuplně, ale i přesto slibovala zajímavou podívanou. Nakonec jí však bohužel neuvidíme, protože si Pirát poranil koleno, takže se hledá adekvátní náhrada.


A je zpátky! Organizaci Clash of the Stars se vrátila z vězení velká hvězda

„V zásadě čekáme na vývoj situace a na to, co nám Oktagon nabídne. Uvidíme, jaké jsou možnosti. Viděl jsem, že se ozýval Patrik Kincl, v případě, že bude po jeho zápasu ve Frankfurtu v pořádku. Je tam hodně zápasů v polotěžké váze. Například Will Fleury s Pavolem Langerem, potenciálně Patrik Kincl. Uvidíme, jak se to vyvine,“ rozpovídal se trenér Reinders pro Sport.cz.

Vítěz blížícího se souboje Fleury vs Langer by se určitě nabízel, ale je otázkou, zda by pak byl necelý měsíc po souboji schopen nastoupit do titulového duelu s Vémolou. Stejně to má i Kincl, který rovněž zápasí na turnaji OKTAGON 62, takže by se spíš nabízelo přesunutí na konec roku, čemuž se však Terminátor brání, protože si chce po letech užít Vánoce.

„Zápas bychom vzali, jen jde o váhu. Karlos 84 nechce chodit a nevím, zda by Patrik chtěl jít do 93. Mohla by to pro něj být výzva. Já jsem rozhodně pro, protože Karlosův výkon v odvetě byl jeden z těch horších v kariéře. I proto si myslím, že by trilogie dávala smysl.“




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Samsonidse vs Torres

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Holzer vs Trabelsi

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

Ilbay vs Scheck

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *