Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » A co řeknou kritici teď?! Israel Adesanya dal Jiřímu Procházkovi plně za pravdu

A co řeknou kritici teď?! Israel Adesanya dal Jiřímu Procházkovi plně za pravdu

Adesanya Procházka

Velkým tématem před odvetou Pereira vs Procházka 2 byla černá magie a její zneužívání ze strany šampiona. BJP dokonce Alexe vyzval, aby se vnějším vlivů vzdal a bojoval jen čistě za sebe bez externí pomoci, což Poatan odmítl. Jiří a Alex nakonec po souboji našli společnou řeč, ale na tom, že za Alexem stojí neznámé síly, čemuž mnozí nevěří a kritizují, že podobné téma BJP vytáhl, je prý něco pravdy.


A je zpátky! Organizaci Clash of the Stars se vrátila z vězení velká hvězda

„Jasně, v tom prvním MMA zápase mě dostal, ale příběh celého duelu byl takový, že jsem vyhrával, trefoval jsem ho a měl jsem z toho víc. On to však dokázal otočit. Jak Jiří Procházka mluvil o té černé magii a podobně? Je to pravda. Opravdu se to děje. Pereira mě porazil v nejznámější aréně na světě (MSG). Porazil mě stejně, jako tomu bylo v postoji. Já jsem ho trefoval, dostal do problémů, ale nakonec jsem to byl já, kdo byl ukončen. Velký podíl má na tom ten jeho duch, jeho duše. Má za sebou lidi, kteří se za něj modlí, což já mám taky. U Alexe je to však trochu jiné. Má neuvěřitelnou schopnost se oklepat, když ho dostanete do problémů. Věděl jsem, že ho dokážu porazit, ale stejně mě ukončil. Proto jsem si však hned řekl o odvetu a povedlo se,“ potvrdil bývalý šampion Israel Adesanya, že kolem Pereiry vnímá určitou auru, o které běžní smrtelníci možná ani neví.




Jiří přiznal, že vlastně sám sebe lapil do pasti

„Co se týče té černé magie… Trochu jsem v posledním roce dal svou sílu do rukou jiných věcí. Začal jsem pozornost až moc upínat na jinačí zdroje síly, než čistě na svůj zdroj. To si myslím, že bylo to hlavní. Magie a tyhle věci kolem šly s tím. To, že jsem opravdu viděl… Nebo viděl, že tam Pereira dělal nějaké věci.. Já jsem se toho prostě jen chytl a sám jsem se tím nařknutím ho z těchto praktik sám chytil do pasti jako Rakić se chytil do pasti před zápasem tím, že o mně mluvil, že jsem takový a makový. Nikdy jsem to nedělal, nedával jsem pozornost na soupeře a kecy kolem a už ani nebudu. Stejně je to jen projev nějaké nejistoty a slabosti. Nějakým záhadným způsobem se mi tam vloudila a nyní je čas s tím pracovat.

Zpátky ke kořenům prostě. Je třeba jít zpátky ke kořenům a klidně pod ně a vytáhnout do bůh ví odkud a jít do boje. Boj se pro mě radost z toho, že mohu tvořit a sám něco vytvářet. Každý den mohu předávat sdílet a makat na svých věcech naplno. Neupínat se na jinačí zdroje. Jak píše Musaši ve své knize: ´Věř na Buddhy a bohy, ale neupínej se na jejich pomoc´. My jsme tím zdrojem a klíčem a lidé kolem nás,“ vrátil se Jiří Procházka na svém YouTube kanále k silnému tématu, se kterým evidentně bude dále pracovat po své ose.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *