Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je hodně nepříjemné! OKTAGON vedení bohužel hlásí problém

Tak to je hodně nepříjemné! OKTAGON vedení bohužel hlásí problém

OKTAGON

Touto dobou jsme se kromě rekordního turnaje OKTAGON 62 měli těšit i na turnaj OKTAGON 63 a jeho hlavní zápas Vémola vs Pirát 2, který však bohužel nedostaneme. Slovenský borec se totiž prý vážně zranil, takže na duel nedojde a nyní se řeší, co tedy s Vémolovým listopadovým startem bude.


Šampion Kincl reaguje na zrušení odvety Vémola vs Pirát 2! Zaskočí jako náhrada?

„Úplně nevím, co bych k tomu řekl. Moje první reakce je, že mě to samozřejmě strašně mrzí. Tenhle zápas mě vytáhl z důchodu. Celá příprava přijde vniveč z toho důvodu, že křížový vaz je na dlouho. V té divizi nikdo není a Ondra Novotný zatím nikoho nemá,“ přiznal Vémola pro CNN Prima NEWS, že OKTAGON vedení aktuálně nemá žádnou adekvátní náhradu, což je velká škoda. 

Vrchol divize už má totiž domluvené zápasy, tak uvidíme, zda se podaří najít náhradu. Pokud by mělo jít o titulový duel, tak by to neměl být jen tak někdo, což vyřešení problému komplikuje, ale případně se nabízí domluvená váha, která by komplikace kolem titulu vyřešila.




Co na to Patrik Kincl?

„Tož, co jsem to slyšel okolo Bratislavy za zprávy? Pro některé fans asi hořké sousto, ale nebál bych se, že by to OKTAGON nějak nezachránil. Už jsem zaregistroval nějaké moje označování, ale já mám teď důležitou práci ve Frankfurtu. Budu se ale snažit to vyřešit co nejrychleji a pak se třeba uskuteční nějaký ten call. Jaké jsou vaše pocity okolo zrušeného zápasu?“ reagoval Patrik Kincl a dal naději, že kdyby se s Engizekem vypořádal hodně rychle, tak by mohlo případně dojít na završení trilogie, které by jistě fanoušci rádi viděli.

Zatím však nebudeme předbíhat, protože Patrika čeká těžký zápas na rekordní akci, kde bude asi hrát roli i nepřátelská atmosféra, kterou bude tvořit téměř 60 000 fanoušků, mezi kterými budou převládat hlavně Němci, o tom není pochyb.




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Samsonidse vs Torres

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Holzer vs Trabelsi

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

Ilbay vs Scheck

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *