Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Sivák přiznává, že má kolem sebe démony! Kdo ho drží na správné cestě?

Sivák přiznává, že má kolem sebe démony! Kdo ho drží na správné cestě?

Sivák

Nejen v rámci světa bojových sportů jsme měli mnohokrát možnost vidět, že s obrovským talentem a tím pádem i úspěchem přichází i obrovští démoni, kterým ne každý dokáže čelit. Krásným příkladem je Jon Jones, který je nejlepším bojovníkem v historii MMA, ale jako člověk za moc nestojí. Má totiž na kontě celou řadu skandálů, které na jeho odkaz vrhají velký stín. Obavy, že by ho mohl úspěch svést z cesty, mají i fanoušci Vaška Siváka, ale elitní postojář má cestu evidentně jasně vytyčenou.


Vedení muselo zasáhnout? RFA promotér Marhanský popisuje Sivákovo nevhodné chování

„Samozřejmě jsou všude kolem mě démoni,“ přiznal Vašek Sivák po posledním souboji pro kanál Willy Cao. „Jsem však soustředěný díky mému tátovi, který mě drží. Tohle však k tomu patří. Pokud chceš být  nejlepší, tak si musíš projít vším. Patří k tomu i party. Party a všechno. Já však dnes nejdu nikam, jdu domů. Zítra mám totiž sparring.“

Sivák si je tedy evidentně vědom toho, jakou stinnou stránku úspěch má a snaží se i díky svému otci stále držet na jasné cestě, kterou jsou další a další zápasy. Navíc by konečně mohlo dojít i na další hodně velkou výzvu.




Sivák má na dohled obrovskou výzvu?

„Mamuka Usubyan z ONE FC. Je to strašně tvrdý Rusák. Má stejný styl… Sice větší váhovka, ale je to sen mého manažera a já mu to chci splnit, že takového soupeře porazím. Tenhle soupeř by měl být na ten milionový zápas. Je to Rus, zápasí ve ONE FC, což je něco jako UFC, takže je tam šance, že bych se s ním mohl utkat. Soupeři jako je Záděra a tak dále mě už nebaví. Je to všechno větší váhovka,“ nechal se Sivák slyšet po posledním souboji, že by se rád utkal s Usubyanem, který má na kontě skalp právě zmíněného Záděry, kterého porazil na body na Yangames. Kontakt na Mamuka by tedy jistě byl, ale je otázkou, jak moc velkou překážkou bude ONE FC kontrakt. Usubyan má totiž dva poslední zápasy na ONE FC akci v Lumpinee, tak uvidíme, jak to dopadne a zda se soupeř domluví, protože by to po delší době byla pro Siváka opravdu velká výzva a šance reagovat na sílící kritiku.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *