Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kdy už se vrátí Adesanya a jakou klíčovou chybu udělal v souboji s Du Plessisem?

Kdy už se vrátí Adesanya a jakou klíčovou chybu udělal v souboji s Du Plessisem?

Bývalý šampion střední váhy se po téměř roční pauze vrátil v srpnu na turnaji UFC 305 v Perthu, kde ho ve čtvrtém kole ukončil Dricus Du Plessis. Adesanya nyní prohrál dva zápasy v řadě a tři ze čtyř, ale na ničem z toho zřejmě nezáleží. Adesanya si jako bojovník užívá a chce pokračovat v zábavných zápasech. Ve skutečnosti Adesanya říká, že by byl ochoten na konci roku znovu bojovat.


Tak to je hodně nepříjemné! OKTAGON vedení bohužel hlásí problém

„I když nemám pás, pořád mě vyzývají,“ řekl Adesanya v pořadu The Adam Carolla Show. „Pořád jsem Israel Adesanya. Co se mě týče, nechám je, ať mi dál nadávají, nebo cokoli jiného. Momentálně chci do konce tohoto roku nebo na hned začátku příštího roku zápasit. Ale ještě nevím. Prostě trénuji, navazuji na to, kde jsem skončil, a v určitém okamžiku mi zavolají s několika nabídkami. Jsem si jistý, že mě Dana White v určitém okamžiku osloví.“

Adesanya byl během své titulové série jedním z nejaktivnějších šampionů v historii UFC, ale nakonec v listopadu 2022 na turnaji UFC 281 pás ve střední váze předal dlouholetému rivalovi Alexi Pereirovi. O pět měsíců později Adesanya získal pás zpět díky knockoutu, který uštědřil Pereirovi na turnaji UFC 287.




Adesanya se naposledy představil v titulovém souboji s šampionem Dricusem Du Plessisem, ve kterém padl ve čtvrtém kole na submisi. Přestože byl Adesanya konkurenceschopný, zápas mu nevyšel a chvíle před závěrečnou sekvencí jsou podle Adesanyi místem, kde mu utekl celý zápas. 

„Byl to prostě moment v zápase, kdy to byla moje práce nohou,“ vysvětlil Adesanya. „Něco jsem udělal a uklouzlo mi to. A pak jsem ukázal na zem a říkal jsem si: ‚To jsi nebyl ty, to bylo něco na zemi,‘ a v tu chvíli jsem neměl ukazovat na zem. Podívejte, tohle je hra. Zkazil jsem to, moje chyba, ale na výsledku jsem nijak nelpěl. Chtěl jsem se skutečně poprat, a byl to dobrý zápas. Užil jsem si to,“ uznal bývalý šampion střední váhy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *