Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Komu věřit? UFC ředitel Dana White označil Francise Ngannou za lháře

Komu věřit? UFC ředitel Dana White označil Francise Ngannou za lháře

Od svého odchodu z UFC v roce 2022 Francis Ngannou dvakrát bojoval v boxerském ringu a pravděpodobně si v těchto dvou zápasech vydělal více peněz než za celou dobu svého působení v organizaci UFC. Generální ředitel UFC Dana White však nyní přišel se zajímavým tvrzením.


Tak to je hodně nepříjemné! OKTAGON vedení bohužel hlásí problém

Přestože „Predátor“ údajně vydělal přes 10 milionů dolarů za každý ze svých dvou boxerských zápasů, generální ředitel UFC Dana White prohlásil, že „nemusí být pravda“, že Ngannou vydělal více peněz, než kdyby zůstal v organizaci UFC. „To nemusí být nutně pravda. že vydělal více, než by vydělal, kdyby zůstal v UFC. To jsou veřejné kecy, kterým lidé věří, ale není to pravda, totální sračka,“ řekl White v rozhovoru s novinářem Kevinem Iolem. 

„To je celý ten mýtus, kvůli kterému všichni říkají: ‚Kurva, běžte do boxu‘ a všechny tyhle kecy, box takhle nefunguje. Potřebujete saúdského miliardáře, abyste dělali atraktivní zápasy, a dokonce i saúdští miliardáři jsou unavení z těch keců, je to všechno zkurvený mýtus,“ pokračoval White.




Přestože je šéf UFC vůči současnému boxerskému modelu zcela kritický, nedávno prozradil, že je připraven vstoupit do světa boxu a po nedávné úspěšné akci s Callumem Walshem v Irsku začne box propagovat. „Každý den si doslova říkám, jestli jsem se nezbláznil, proč o tom chci vůbec přemýšlet? Asi jsem se zbláznil, je to ten nejzkurvenější byznys,“ přiznal. 

V rozhovoru po skončení akce Dana White Contender Series, která se konala v úterý, White prozradil další informace týkajících se jednání UFC a Francise Ngannou. „Vím všechny ty sračky, které vy lidé nevíte, a je mi jedno, co všichni říkají, ale je to fakt, bylo mu nabídnuto více peněz za setrvání v UFC, protože znám skutečná čísla, znám opravdová čísla,“ prohlásil White. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *