Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rozjetý Lajoš Klein reaguje na „kosmetický“ posun ve světovém žebříčku

Rozjetý Lajoš Klein reaguje na „kosmetický“ posun ve světovém žebříčku

UFC Klein

Organizace UFC tento víkend znovu zamířila do Paříže, kde nabídla další turnaj, kterému vévodil souboj v rámci lehké váhy Moicano vs Saint-Denis. Do akce však šel i slovenský reprezentant Lajoš Klein, který měl na kontě skvělou sérii bez prohry, kterou se mu podařilo prodloužit, díky čemuž poskočil ve světovém žebříčku. Byla to však spíše jen kosmetická změna.


Dluhy, krádeže a vyhazovy? Müller píše o Sivákových údajných problémech v gymech

Lajoš se totiž z 39. místa, na kterém byl před zápasem, po další výhře posunul na 38. místo, tedy poskočil o jedinou příčku, ale i to se počítá. Lajoš navíc počítal s tím, že ho výhra nad Rooseveltem asi nijak výrazně neposune, “ Vlastně jsem čekal, že se nijak extrémně neposunu. Žebříčkově byl totiž soupeř ode mě hodně daleko. Ten zápas navíc skončil na body a nebyl tam žádný finiš. Takže jsem nečekal žádný výrazný posun. Možná se žebříček ještě aktualizuje a třeba se to trochu změní. Abych však řekl pravdu, moc mě to nepřekvapilo. Teď se však opravdu zaměříme na ta lepší jména, abych se mohl v žebříčku posunout mnohem výš.“

Jen pro připomenutí, pár míst za Lajošem, konkrétně na 45. místě, najdete Ronyho Paradeisera. Slovensko tak má v TOP 50 lehké váhy hned dva zástupce, což je skvělý úspěch, protože zrovna lehká váha patří mezi ty plnější a silnější divize, kde je mnohem těžší se prosadit.




Klein a jeho reakce na výhru

„Po zápase je všechno v pořádku. Výhra je doma, takže jsem moc rád. Byl to nakonec těžký zápas, ale myslím si, že podobné duely mě budou posouvat dopředu. Jsem rád, že mi to nedal vůbec zadarmo. Je to však tam. Další výhra, takže pokračujeme. Děkuji všem za podporu a všechny zprávy. Všechno jsem registroval, jen jsem se snažil soustředit na zápas… Máme to! Nyní se jdeme dobře najíst a poté dám ještě nějaké další vyjádření. Moc děkuji, miluju vás,“ reagoval Lajoš Klein po souboji na svém IG profilu.

Rossevelt bral sice zápas relativně na poslední chvíli, ale i přesto hrozil díky svým dlouhým rukám a nohám. Klein však znovu dokázal najít cestu k výhře a prodloužil tak sérii bez prohry na 7 zápasů, což v rámci lehké váhy UFC rozhodně nemá jen tak někdo.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *