Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to naštve! Moicano sice doručil demolici, ale nic z toho bohužel nemá

Tak to naštve! Moicano sice doručil demolici, ale nic z toho bohužel nemá

Moicano

Brazilský zápasník Renato Moicano už předem slíbil, že v hlavním zápase UFC Paříž zkazí francouzskou oslavu a to se mu v sobotu večer podařilo: Benoita Saint-Denise rozdrtil tvrdými údery a lokty na zemi a vynutil si ukončení zápasu lékařem ještě před startem třetího kola. Dominantní výhra mu však, co do žebříčku, moc nepomohla.


Až tak? No vida! Sivák odhaluje, co by udělal pro souboj s rivalem Keitou

Moicano do souboje vstupoval z 11. místa, zatímco BSD z 12. místa, takže bylo jasné, že se Renato v případe výhry moc neposune, ale nikdo asi nečekal, že se neposune vůbec. Po poslední aktualizaci je totiž stále jedenáctý, což ho samozřejmě hodně naštvalo. „Touhle dobou bych měl být správně šestka divize. Jsem asi první bojovník, který svého soupeře doslova zdemoloval a neposunul se v žebříčku ani o jedno místo vzhůru. MMA novináři asi mají rádi Macrona a jsou proti mně,“ postěžoval si Moicano. Žebříček totiž oficiálně spravuje panel novinářů, který je však hodně zvláštní a neobsahuje přední média, takže se spíš má za to, že si UFC žebříček sestavuje samo. Moicano se tedy může zlovit spíše na vedení. Tak či tak však získal cennou výhru, tak doufejme, že příště už se posune, i když pokud vyjde zápas s Paddym, tak asi moc ne.




Moicano vyzval Pimbletta, který ho však taky neposune

Uprostřed dlouhého politického řečnění na adresu prezidenta Francie Emmanuela Macrona stihl Moicano vyzvat i dalšího soupeře. Jako jednoho z potenciálních protivníků samozřejmě uvedl Paddyho Pimbletta, ale na seznamu nechybělo ani jméno pětky žebříčku Dana Hookera. „Příště chci snadné peníze,“ řekl Moicano v oktagonu. „Paddy Pimblett, snadné peníze. Dan Hooker, snadné peníze. Nevymýšlejte si žádné hloupé zápasy.“

Pimblett se po výzvě okamžitě objevil na sociálních sítích, aby vyjádřil svou reakci. Citoval Moicanovy výroky a napsal: „Pojďme do toho,“ s emoji slunečních brýlí a hashtagem ‚#Easymoney‘.

Na pozápasové tiskové konferenci však Brazilec svá slova odvolal a svému soupeři vzkázal, že by bylo špatné tento zápas přijmout. „Prosím, nepřijímej ten zápas,“ řekl. „Chystám se ti ublížit. Udeřím tě loktem do hlavy. Právě teď se chci zviditelnit. Hledám příležitost, protože jsem v UFC už deset let. Letos to bude deset let. Před třemi lety mě nikdo neznal. Nikdo mě neznal, a to jsem vždycky tvrdě pracoval. Vždycky jsem se snažil. Chci, aby o mém jménu v MMA mluvilo více lidí,“ dodal Moicano.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *