Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Šokuje svět! Bývalý šampion předvídá vítězství podceňovaného Rountreeho

Šokuje svět! Bývalý šampion předvídá vítězství podceňovaného Rountreeho

Zatímco se blíží galavečer UFC 307 v Salt Lake City, král polo-těžké váhy Alex Pereira zůstává výrazným favoritem nejen u sázkařů proti velkému outsiderovi Khalilu Rountreemu Jr, na kterého je kurz kolem 4,50. Navzdory těmto vysokým číslům od bookmakerů se však v komunitě MMA najdou tací, kteří si pevně stojí za svou předpovědí, že Khalil Rountree tento víkend šokuje svět.


Tady se bude hodně bučet! OKTAGON na O2 arénu potvrdil kontroverzní jméno

Poté, co bývalý šampion welterové váhy Kamaru Usman prostřednictvím podcastu Pound-4-Pound rozebral celou hlavní kartu turnaje UFC 307, prozradil, že tento víkend půjde proti proudu, když se postaví na stranu Khalila Rountreeho. „Myslím, že Khalil Rountree šokuje svět,“ prohlásil Usman a poznamenal, že‚ v Utahu se dějí šílené věci‘, např. ikonický kop Leona Edwardse, kterým Usmana sesadil z trůnu. 

„Khalil Rountree je extrémně výbušný a silný, jeho Muay Thai je neuvěřitelné. Když dává údery, většinou najdou váš obličej,“ prohlásil populární zápasník welterové váhy. A v tomto ohledu má pravdu; Khalil Rountree má na kontě sedm knockoutových výher v UFC, o jednu více než Alex Pereira, přičemž čtyři z jeho posledních pěti zápasů skončily tvrdým KO/TKO.




„Problém je v jeho tempu, když Khalil povolí, povolí všechno. Takže jak si povede ve třetím, čtvrtém a pátém kole, pokud se tam zápas nějak dostane? To je moje jediná obava. Ale v těch prvních dvou kolech vám rovnou říkám, že Khalil Rountree je stejně nebezpečný jako kdokoli, s kým Alex Pereira doposud bojoval, to vám říkám rovnou.“

Rountree vstoupil do UFC v roce 2016, kdy Alex Pereira ještě zápasil ve světě profesionálního kickboxu, přesto se Usman domnívá, že to bude Poatan, kdo bude v sobotu večer zkušenějším bojovníkem. „Teď je Alex Pereira o něco zkušenější, pokud jde o jeho kompletní postoj. Alex se neunaví, od začátku do konce bude Pereira stejný – to je jediná výhoda, kterou bych tady dal Alexovi.“

UFC 307 – Fight Card:

Alex Pereira vs. Khalil Rountree Title Fight

Raquel Pennington vs. Julianna Peña Title Fight

Jose Aldo vs. Mario Bautista

Kayla Harrison vs. Ketlen Vieira

Roman Dolidze vs. Kevin Holland

Stephen Thompson vs. Joaquin Buckley

Marina Rodriguez vs. Iasmin Lucindo

Cesar Almeida vs. Ihor Potieria

Austin Hubbard vs. Alexander Hernandez

Ryan Spann vs. Ovince Saint Preux

Carla Esparza vs. Tecia Pennington

Court McGee vs. Tim Means




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *