Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Stroj na ukončení“ Magomed Ankalaev reaguje na rýpanec od šampiona Pereiry

„Stroj na ukončení“ Magomed Ankalaev reaguje na rýpanec od šampiona Pereiry

Ankalaev Pereira

V říjnu nám UFC dopřeje hned 2 velké číslované akce. Na programu je totiž UFC 307, kterému vévodí duel Pereira vs Rountree, a UFC 308, které nabídne titulový duel Topuria vs Holloway, ale třeba i souboj Ankalaev vs Rakić, který by měl rozhodnout o dalším titulovém vyzyvateli v rámci polo-těžké váhy, kde se o slovo dlouho hlásí Magomed, do kterého se šampion opřel.


Vašek Sivák se vyjádřil ke svému vyhrocenému zákulisnímu konfliktu se Spejblem

„Upřímně řečeno, není to moje chyba, že Ankalaev má tak nudný styl boje, na který se nikdo nechce dívat, takže ho vedení nechce nasazovat,“ řekl Pereira Kevinu Iolemu před turnajem UFC 307, který nás čeká už tento víkend.

„Jsem však připraven s ním bojovat. On je připraven bojovat se mnou, takže kdykoli ten zápas dají dohromady, tak na něj dojde. Lidé mluví o tom, jak jsem na tom na zemi, takže je velká šance, že to všem v tom zápase ukážu. Když mluvíme o polo-těžké váze, rozhodně si vítěz zápasu Ankalaev vs Rakić zaslouží jít o titul. Musí si to však vyřešit s vedením, se kterým to evidentně hodně drhne, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.“

Co na to Ankalaev?

„Alex má v rámci UFC na kontě 6 KO. Já mám také na kontě 6 KO. Nevím tedy, v čem by měl být můj styl nudný. Sám moc dobře ví, proč nezápasí se mnou a místo toho jde do souboje s osmičkou divize. Všichni to dobře víme. Měl by se však soustředit na svůj souboj, který má před sebou. Já udělám to samé a poté uvidíme, jak na tom budeme a co se stane. Konečně by ten zápas mohl přijmout. Přeji mu hodně štěstí,“ reagoval Ankalaev, který připomněl, že má na kontě také ukončení, což je pravda. Z posledních 7 zápasů však doručil jen 2 ukončení, takže se nemůže divit, že ho kolegové i fanoušci kritizují.

Klíčové však bude, jak si poradí s Rakićem. Pokud by ho porazil ve velkém stylu a ideálně ukončil před limitem, tak by o jeho titulové šanci jistě nebylo pochyb.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *