Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Bývalá UFC hvězda se vrátila k MMA a připsala si rychlé vítězství

VIDEO: Bývalá UFC hvězda se vrátila k MMA a připsala si rychlé vítězství

Bývalý titulový vyzyvatel UFC, se během víkendu na turnaji Lights Out Championship v rodném Michiganu dokázal vrátit na vítěznou vlnu – a to poměrně narychlo, když v prvním kole uspěl v souboji s Thiagem Oliveirou, kterého ukončil na submisi.


Tady se bude hodně bučet! OKTAGON na O2 arénu potvrdil kontroverzní jméno

Bývalý vyzyvatel o prozatímní pás lehké váhy UFC Kevin Lee přerušil svůj sportovní důchod a představil se na akci Lights Out Championship. Zde ukončil bývalého bojovníka organizací Bellator, Muradov Professional League nebo Octagon – Thiaga Oliveiru, nad kterým zvítězil už v prvním kole na submisi. 

Kevin Lee, který byl od loňského července ve sportovním důchodu, se chtěl vrátit do organizace UFC. Požádal tedy matchmakery UFC, zda by mohl dostat šanci v projektu Dana White Contender Series, ale jeho žádost nebyla ze strany vedení UFC vyslyšena. Lee tak přijal souboj pod pravidly Bare Knuckle MMA v organizaci Jorgeho Masvidala, který se uskuteční v listopadu. Ovšem Lee se chtěl vrátit do klasického MMA a tak přijal souboj s Oliveirou.




Už 15. listopadu se představí v Gamebred Bare Knuckle MMA, kde se utká Saulem Almeidou, pro kterého to bude také debut pod pravidly Bare Knuckle MMA, poté by se opět rád zaměřil na svůj návrat do organizace UFC. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *