Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Až tak? No vida! Sivák odhaluje, co by udělal pro souboj s rivalem Keitou

Až tak? No vida! Sivák odhaluje, co by udělal pro souboj s rivalem Keitou

Sivák Keita

Není to zase tak dávno, co jsme byli hodně blízko souboji Sivák vs Keita. OKTAGON totiž před časem hledal zajímavý zápas pro O2 Arénu, které odpadla odveta Vémola vs Kincl 2, a nadhodil právě bitvu Sivák vs Keita, která se zvažovala, ale Vašek dal nakonec přednost titulovému souboji v RFA, zatímco Keita se utkal s Palešem, kterého porazil a získal tak hodně cennou výhru. Nyní Sivák o duelu s Keitou mluví znovu.


Vedení muselo zasáhnout? RFA promotér Marhanský popisuje Sivákovo nevhodné chování

„Fakt nemám náladu na takové řeči, jako říkal Spejbl. Ten další, kdo to byl? Kdo to mluvil ten další píčoviny? Spejbl a? Kdo to říkal? Novotný, ty kokos. Po těchto zápasech čekám na Keitu. Čekám na Keitu a jsem zvědavý, až porazím Keitu, co zase budou mluvit v České republice, do píče vyjebané už,“ rozohnil se Sivák na veřejné váze turnaje RFA x IAF, kde si veřejně řekl o zápas s Keitou, který už se v minulosti domlouval, ale bohužel na něj nakonec nedošlo. Podaří se nyní poté, co si dá Sivák dva zápasy v RFA?




Novotný má jasno

„Vašku, když jsem ti Keitu nabízel, tak sis vybral Záděru, kterého v tu dobu nikdo neznal. Záděra udělal bezpochyby zápas. Nyní zápasí na stejném akci s Bereckim. Na Patrika je kurz 1,4 na Tipsportu a na Bereckiho 2,73,“ reagoval Novotný v rámci svého vysílání. S ohledem na to, že Keita míří do finále milionové pyramidy, promotér uvedl, že další půl rok se souboj rozhodně řešit nebude a je otázka, jestli se vůbec někdy řešit bude. Pokud by na něj mělo dojít, tak jedině v OKTAGONu, ale je otázkou, jak má Sivák postavenou RFA smlouvu. 

Sivák dává naději

„Není to tak, že bych prosil o uvolnění Keity. Já bych totiž klidně šel do OKTAGONu. Proč ne?“ dal Vašek Sivák pro kanál Willy Cao naději, že by na souboj mohlo dojít. RFA smlouva totiž možná není tak exkluzivní a tím pádem svazující, jak se obecně myslelo, takže by Sivák třeba mohl jít do OKTAGONu. Jak už bylo zmíněno, další půl rok asi souboj není na stole, ale kdyby na něj došlo poté, tak by se nikdo z fanoušků jistě vůbec nezlobil.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *