Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » A je to tady zase! Vašek Mikulášek hlásí problém a prosí o pomoc

A je to tady zase! Vašek Mikulášek hlásí problém a prosí o pomoc

Mikulášek

Vašek Mikulášek je v komunitě kolem bojových sportů milovaný i nenáviděný i díky tomu, že je ve svém projevu hodně bezprostřední, což však s sebou přináší i problémy. Nejednou totiž přišel o své sociální sítě a nyní se to bohužel stalo znovu, takže prosí o pomoc, aby znovu vybudoval svou komunitu.


Vedení muselo zasáhnout? RFA promotér Marhanský popisuje Sivákovo nevhodné chování

„Po sedmdesátépáté jsem přišel o IG. Nevím, z jakého důvodu. Absolutně jsem tam nic nedával. Nevím proč, ale každopádně už se k němu nedostanu. Tady je můj nový. Díky moc za sdílení a pomoc všem, kteří mi pomohou to rozjet. Kurva, nevím za co to bylo. Každopádně poprosím o sdílení, abych zase měl tu fajn armádu, co jsem měl, a i ty haters. Sledujte novou Babu Jagu. Znovu a dokola. Je zajímavé, že se mi to vždy sekne u padesátky nebo šedesátky. Pak mi zabanují IG,“ informoval Vašek Mikulášek, že znovu přišel o IG, takže ho nově můžete sledovat ZDE




Mikulášek se zastal Kotalíka

Alex je starej a ostřílenej. Něco umí, ale já prostě vím, že tam jdu na vítězství. První kolo bude box malých rukavicích, to je moje domácí půda. Nechci Alexe urážet, ale to, co udělal v posledním zápase, jsem nepochopil. Trefil Kotalíka na zemi a uspal ho. Bylo to nefér a Cverna to moc dobře věděl. Je to ten typ člověka, co se bojí v zápase a snaží se udělat maximum, aby vyhrál. Tohle není jeho první kurv*rna,“ rozpovídal se Mikulášek pro expres.cz.

Co se týče zápasu s Alexem, za mě by bylo nejlepší, kdyby byla všechna tři kola podle pravidel boxu v malých rukavicích. Byla by to větší sranda a show. Pro mě je výhoda, že nemusím držet dietu, ale budu nabírat, protože Alex je velkej. Já budu mít nevýhodu váhovou, ale zase budu rychlejší. Alex se to snaží urvat na ránu, s tím počítám,“ vyjádřil se Mikulášek i k možnému souboji, který už byl na Clash turnaji naznačen, tak uvidíme, zda na něj dojde.




Cverna má pro Mikuláška ostrý vzkaz

„Dva uplakánci. Jeden brečí dodnes a druhý si už plánuje, jak to chce. Už teď je uplakaný. Až bude zápas, tak v MMA a žádní výmluvy. Já jsem připravený tě posla na vozík. Hlavně nekličkuj a jdeme na to,“ reagoval Cverna a poslal možnému dalšímu soupeři Mikuláškovi ostrý vzkaz, že ho pošle na vozík.

Uvidíme tedy, zda na souboj opravdu doje a jestli bude podle kombinovaných pravidel, kdy je každé kolo jiné, a nebo půjde o klasický MMA souboj, který by byl asi hodně zajímavý.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *