Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To je dost zvláštní! Kincl popisuje, jakým způsobem se dozvěděl o náhradníkovi

To je dost zvláštní! Kincl popisuje, jakým způsobem se dozvěděl o náhradníkovi

Kincl

Už za necelé dva týdny nás čeká turnaj OKTAGON 62, který bude ve Frankfurtu přepisovat světový rekord v návštěvnosti MMA akce. Na jednom místě se totiž sejde téměř 60 000 fanoušků, kteří budou moct sledovat hodně německy laděnou kartu, na které se však objeví i šampion Patrik Kincl, který má před sebou další titulovou obhajobu s Engizekem. Pro případ, že by se něco stalo, je připraven i náhradník, o kterém se šampion dozvěděl hodně nečekanou cestou.


Trenér a rozhodčí Müller se opřel do světového Siváka a ukončil spolupráci s RFA?

„Cítím se na úplně vedlejší koleji. Nějaké promo OKTAGONu mě míjí. Nevím, jestli to vůbec probíhá. Nehledám to, ale nikde mě to nealgoritmuje. Vlastně se pak ze sociálních sítí dozvím to, že je na náš zápas náhradní soupeř. Je to týden nebo 14 dní, kdy to bylo na Shorties. Psali, že je náhradní soupeř, tak jsem si rozklikl článek a koukal jsem, kdo to je. Dívám se do žebříčku, že to je sedmička nebo osmička váhy.

Nikdo mi to nedal vědět. Absolutně to nevím. Pak mě německý IG OKTAGONu označuje, že bude velká tiskovka OKTAGON TIME a taky mi nikdo nenapsal ani nevolal. Se vším všudy se cítím jako na vedlejší koleji. Na kartě jsem jediný Čech, takže je to určitě stavěné na německou půdu, což je zase větší motivace,“ rozpovídal se Patrik Kincl ve svém novém videu, že se až ze Shorties dozvěděl, že náhradníkem pro souboj je Stanton, který má sice v OKTAGONu jen jeden zápas, ale vlastně nikdo jiný se z tabulky moc nenabízel, takže padla volba právě na něj.




OKTAGON míří do nového města

Promotér Novotný potvrdil, že OKTAGON příští rok zavítá do Třince, což je pro tamní fanoušky skvělá zpráva. Zřejmě půjde o klasický březnový termín, který doposud patřil Ostravě, ale tu OKTAGON na nějakou dobu vynechává, takže zřejmě dostane prostor Třinec, který je v hodně podobném regionu. Více informací se asi dozvíme před rekordním turnajem OKTAGON 62, kdy je na programu další velká OKTAGON TIME tisková konference, kde se jistě oznámí plány do konce roku, ale i na začátek toho příštího, takže se máme hodně na co těšit.

Příští rok je však zatím daleko. Do konce toho aktuálního nás čeká ještě 5 skvělých turnajů s tím, že sezónu tradičně zakončí pražská O2 Aréna, kde se spekuluje o titulové bitvě v rámci střední váhy, ale uvidíme, jak se všechno vyvine.




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Samsonidse vs Torres

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Holzer vs Trabelsi

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

Ilbay vs Scheck

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *