Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » RFA zápas v ohrožení? Veronika Zajícová se pochlubila nepříjemným zraněním

RFA zápas v ohrožení? Veronika Zajícová se pochlubila nepříjemným zraněním




Veronika Zajícová, která v posledním zápase přetrhla smolnou sérii 3 proher v řadě a vylepšila svou bilanci na 2-3, se nechala slyšet, že by se jednou chtěla dostat do UFC, za což se jí mnozí vysmáli. Za dva týdny by měla nastoupit do další RFA bitvy, ale je otázkou, jestli se tak stane. Zajícová je totiž evidentně zraněná.


Promotér Novotný pohotově reaguje na sprostý vzkaz od naštvaného Siváka

Organizace RFA má za sebou společný turnaj s IAF, ale už za dva týdny míří do Žiliny s vlastní akcí, kde uvidíme v akci Siváka, Borárose a snad i Zajícovou. Ta se však na svém IG profilu pochlubila, že se bohužel nepříjemně zranila, takže je otázkou, zda na odvetu s Juhász dojde a nebo se budou muset plány změnit.




Zajícová m přitom za sebou úspěchy

„Mistrovství světa WMAC. Absolvovala jsem spoustu zápasů v mnoha disciplínách a v několika váhách. Hodně jsem toho vyhrála, ale taky prohrála. Stala jsem se několikanásobnou mistryní světa a taky jsem obdržela titul za nejlepšího bojovníka turnaje. Jelikož jsem měla tolik zápasů a většinou i bez přestávky, sáhla jsem si opravdu na dno. Některé zápasy jsem prohrála, protože už jsem opravdu nemohla. A nastupovat se soupeřkami, které měly jeden zápas a byly odpočinuté, byl fakt hrot. Teď jsem ale na cestě domů a v hlavě si promítám všechny zápasy a ráda bych si některé z nich dala znovu a klidně teď hned,“ pochlubila se Zajícová dalšími úspěchy.




Nedávno zavítala i do Holandska

Na RFA souboj se Zajícová připravovala i v Holandsku, kde absolvovala další zemařské zápasy, ze kterých si odnesla hned několik opasků a medailí. Nebylo to však jen o radosti. Zajícová ukázala, že v jenom souboji došlo dokonce na slzy. Soupeřka navíc po souboji odmítla vyjádřit respekt a udělala pravý opak, což se české bojovnici nelíbilo.

„V sobotu jsem si zajela na šampionát NAGA do Amsterdamu zazápasit v GI a NO-GI. Získala jsem několik zlatých medailí a pásů. O pás šampióna jsem zápasila s Gaby Browne v NO-GI ve fialových páscích – expert, kde jsem vyhrála na body.

Další pás jsem vyhrála v open – absolute, kde jsem o titul zápasila s holkou, která byla skoro jednou tak těžší než já. Byl to masakr a v zápase jsem si i pobrečela. Nakonec jsem však kočenu upáčila a tak jsem vyhrála na submisi,“ pochlubila se Veronika Zajícová, tak uvidíme, jak se jí bude dařit v dalším RFA souboji, kde jí čeká odveta s Juhász.







Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *