Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: To chce odvahu! Battle zdemoloval domácího borce a pak vyfakoval fanoušky

VIDEO: To chce odvahu! Battle zdemoloval domácího borce a pak vyfakoval fanoušky

Battle

Součástí dalšího turnaje UFC Paříž byl i vítěz jedné ze sérii The Ultimate Fighter Bryan Battle, který se utkal s domácím Joussetem, se kterým nakonec vydržel až do druhého kola, kdy nabídl TKO ukončení, po kterém odvážně vyfakoval fanoušky, kterým se to samozřejmě vůbec nelíbilo.


Promotér Novotný pohotově reaguje na sprostý vzkaz od naštvaného Siváka

Battle se ve druhém kole rozjet a svého soupeře rozebíral v postoji. Jousset sice stál na nohou, ale nabízel jen minimum obrany, takže se rozhodčí nakonec rozhodl, že už viděl dost a souboj ukončil, což se domácím fanouškům moc nelíbilo. Začali tedy hlasitě bučet, na což Battle reagoval s tím, že jim ukázal prostředníčky.

„USA vedou. Jen na mě klidně bučte. Snad jste si však nemysleli, že Řezník přijede do Francie a prohraje? To jste si nemohli myslet, ne? Řezník rozhodně neprohraje s nějakým frantíkem,“ reagoval Battle a výhru, zatímco na něj celá hala bučela.




Klein a jeho reakce na výhru

„Po zápase je všechno v pořádku. Výhra je doma, takže jsem moc rád. Byl to nakonec těžký zápas, ale myslím si, že podobné duely mě budou posouvat dopředu. Jsem rád, že mi to nedal vůbec zadarmo. Je to však tam. Další výhra, takže pokračujeme. Děkuji všem za podporu a všechny zprávy. Všechno jsem registroval, jen jsem se snažil soustředit na zápas… Máme to! Nyní se jdeme dobře najíst a poté dám ještě nějaké další vyjádření. Moc děkuji, miluju vás,“ reagoval Lajoš Klein po souboji na svém IG profilu.

Rossevelt bral sice zápas relativně na poslední chvíli, ale i přesto hrozil díky svým dlouhým rukám a nohám. Klein však znovu dokázal najít cestu k výhře a prodloužil tak sérii bez prohry na 7 zápasů, což v rámci lehké váhy UFC rozhodně nemá jen tak někdo.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *