Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Neúcta! UFC přemožitelka Pudilové Perez uškrtila soupeřku a pak jí cpala zadek do obličeje

VIDEO: Neúcta! UFC přemožitelka Pudilové Perez uškrtila soupeřku a pak jí cpala zadek do obličeje

Perez

Součástí dalšího turnaje UFC Paříž byla i bojovnice z Argentiny Ailín Perez, kterou mohou fanoušci znát skrze souboj s Lucií Pudilovou, kterou Perez porazila. Ailín na sebe nyní přitáhla pozornost na vážení, kde měla velkou krizi a nekontrolovaně se třásla. V souboji však podala další skvělý výkon a poté tradičně natřásala svým pozadím, které soupeřce neuctivě cpala do obličeje.


Promotér Novotný pohotově reaguje na sprostý vzkaz od naštvaného Siváka

Perez kvůli nesplnění limitu přišla o 20 % výplaty, ale to jí asi tolik nevadilo, protože v samotném souboji podala další skvělý výkon a už ve čtvrté minutě si došla pro ukončení via arm-triangle, díky čemuž prodloužila svou sérii bez prohry na 4 zápasy. Své nadšení klasicky dokázala nakrucováním zadku, který soupeřce cpala téměř do obličeje, což fanoušci kritizují. Perez se však tímto způsobem prezentuje dlouhodobě a láká tak na své pikantní sítě, které plní různým obsahem, který také ve velkém uniká na internet, takže případně můžete zapátrat.




Klein a jeho reakce na výhru

„Po zápase je všechno v pořádku. Výhra je doma, takže jsem moc rád. Byl to nakonec těžký zápas, ale myslím si, že podobné duely mě budou posouvat dopředu. Jsem rád, že mi to nedal vůbec zadarmo. Je to však tam. Další výhra, takže pokračujeme. Děkuji všem za podporu a všechny zprávy. Všechno jsem registroval, jen jsem se snažil soustředit na zápas… Máme to! Nyní se jdeme dobře najíst a poté dám ještě nějaké další vyjádření. Moc děkuji, miluju vás,“ reagoval Lajoš Klein po souboji na svém IG profilu.

Rossevelt bral sice zápas relativně na poslední chvíli, ale i přesto hrozil díky svým dlouhým rukám a nohám. Klein však znovu dokázal najít cestu k výhře a prodloužil tak sérii bez prohry na 7 zápasů, což v rámci lehké váhy UFC rozhodně nemá jen tak někdo.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *