Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Brazilec Pacheco reaguje na krvavou výhru a má pro Brichtu vzkaz, který ho asi nepotěší

Brazilec Pacheco reaguje na krvavou výhru a má pro Brichtu vzkaz, který ho asi nepotěší

Pacheco Brichta

Český zápasník Leo Brichta se měl v rámci speciálního RFA x IAF turnaje utkat s šampionem lehké váhy RFA Arbim Mezhidovem, ale toho vyřadilo ze hry zranění. Organizace však sehnaly kvalitní náhradu v podobě veterána Bellatoru Jaira Pacheca, který předvedl nečekanou podívanou, kterou korunoval výhrou, se kterou asi nikdo před zápasem moc nepočítal. Brichta si však bohužel připsal druhou MMA prohru v řadě.


Promotér Novotný pohotově reaguje na sprostý vzkaz od naštvaného Siváka

Souboj začal opatrně a oba zápasníci si vyměňovali hlavně tvrdé kopy. Pacheco v prvním kole nepůsobil jako náhradník na poslední chvíli a v závěru kola po jednom z kopů dostal Brichtu na zem, kde ho poté kontroloval.

Brichta na začátku druhého dějství začal přidávat k tvrdým kopům i kombinace. Po chvilce dostal Brazilce k pletivu, kde ho kontroloval a přidával kolena na nohy a tělo. Ovšem zápas se v mžiku dostal na zem, kde Pacheco zahrozil nebezpečným pokusem o submisi, ale Leo výborně ubránil. Nicméně brazilský bojovník udržel horní pozici a pustil jí až necelou minutu před koncem. Šlo se tedy do třetího kola. V něm se český bojovník rychle dostal do horní pozice a snažil se na zemi Pacheca kontrolovat. Ten ale nechtěl dát „kůži zadarmo“ a opět hrozil submisi, ale ani tentokrát z toho nic nevytěžil. Bylo však jasné, že na kola je to asi 2:1 pro Brazilce s tím, že šampionská kola měla rozhodovat.




Do čtvrtého kola vlétl Pacheco jako uragán a trefil Brichtu tvrdým úderem na čelo, čímž mu způsobil ošklivou tržnou ránu, která hned začala masivně krvácet. Nicméně doktor nechal souboj pokračovat a udělal dobře. Oba bojovníci šli do tvrdých přestřelek a fanoušci mohli jásat. Leo poté dostal soupeře k pletivu, kde ho opět delší dobu kontroloval. Závěr kola však patřil opět houževnatému Brazilci. Cut na Brichtově čele byl opravdu velký, ale Leo i tak nastoupil aktivně do pátého kola a po chvilce dostal Pacheca na zem. Zde pak přidával údery a snažil se mrštného Brazilce kontrolovat. Ten se však dvě minuty přetočil a v krvavé lázni převzal kontrolu. Tvrdá štípaná dospěla až body a rozhodčí viděli jako vítěze Jaira Pacheca. Ten ale speciální titul RFA x IAF nezískal, protože do titulového souboje nenavážil.   

„Chci tímto poděkovat za skvělý zápas. Bojovník se nikdy nevzdává. Tak to má být, brácho. Nesplnil jsem sice váhový limit, ale není to výmluva, vyhrál bych stejně. Každopádně díky za souboj. Byl to parádní zápas,“ reagoval po zápase Pacheco, kterému fanoušci vyčítají, že se za nesplnění váhy ani pořádně neomluvil a ještě zmínil, že by vyhrál stejně. S ohledem na to, o jak skvělý souboj šlo, by se klidně nabízela odveta, kterou třeba někdy v budoucnu dostaneme.

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *