Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tohle všem kritikům zavře pusy? Vašek Sivák ukázal na světového soupeře

Tohle všem kritikům zavře pusy? Vašek Sivák ukázal na světového soupeře

Sivák

Vašek Sivák dlouhodobě patří k tomu nejlepšímu, co tuzemský postojový svět nabízí. Fanoušci mu však v poslední době vyčítají, že se nepohnul nikam do světa a stále bojuje s bojovníky, kteří nedosahují jeho kvalit, když se mohl rvát v Rusku nebo Asii s dalšími elitními borci a sbírat cenné skalpy nebo zkušenosti. To by se však nyní mělo změnit.


To se dalo čekat! Novotný reaguje na Vaškovu výzvu na bitvu Sivák vs Keita

„Čistý štít je vlastně velký nepřítel Vaška Siváka. On nechce prohrát, takže bere jenom zápasy, ve kterých ví a nebo má velkou pravděpodobnost, že vyhraje. Jednou riskoval v tom Rusku, kde při něm stáli všichni svatí, protože ten zápas spíš prohrál. Navíc v Rusku, ale dali mu to. Asi nenáviděli toho Rusa nebo si to nikdo nedovede vysvětlit, ale klobouk dolů před ním. Jinak na domácí půdě boxuje převážně se sračkami. Ale proč ne, když ho vyzývají a věří si na něj, tak pro něj to jsou snadné peníze, ale vlastně ho to brzdí ve světové kariéře.

On na to však s největší pravděpodobností nemá hlavu. Stalo se to i v tom UNDERGROUNDu. Z mojí zkušenosti, protože na tom nepracuje, což je zase obžaloba toho, kam se snažíš posunout. Když chceš být světový, tak musíš pracovat nejen na lapách, ale se svojí hlavou, týmem, rehabilitací a tak dále a tam si myslím, že Vašek má mezery. Sice nejsem úplně doma v jeho přípravě, ale nějaké informace o tom mám. Potom tě to brzdí,“ nabídl například Ondřej Novotný v rozhovoru s Vláďou názor na Vaška Siváka a jeho kariéru, která už asi mohla být někde jinde. 




Sivák má na dohled obrovskou výzvu?

„Mamuka Usubyan z ONE FC. Je to strašně tvrdý Rusák. Má stejný styl… Sice větší váhovka, ale je to sen mého manažera a já mu to chci splnit, že takového soupeře porazím. Tenhle soupeř by měl být na ten milionový zápas. Je to Rus, zápasí ve ONE FC, což je něco jako UFC, takže je tam šance, že bych se s ním mohl utkat. Soupeři jako je Záděra a tak dále mě už nebaví. Je to všechno větší váhovka,“ nechal se Sivák slyšet po posledním souboji, že by se rád utkal s Usubyanem, který má na kontě skalp právě zmíněného Záděry, kterého porazil na body na Yangames. Kontakt na Mamuka by tedy jistě byl, ale je otázkou, jak moc velkou překážkou bude ONE FC kontrakt. Usubyan má totiž dva poslední zápasy na ONE FC akci v Lumpinee, tak uvidíme, jak to dopadne a zda se soupeř domluví, protože by to po delší době byla pro Siváka opravdu velká výzva a šance reagovat na sílící kritiku.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *