Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Lajoš Klein reaguje na překvapivě hodně vydřenou UFC výhru na body

Lajoš Klein reaguje na překvapivě hodně vydřenou UFC výhru na body

Klein

Organizace UFC tento víkend znovu zamířila do Paříže, kde nabídla další turnaj, kterému vévodil souboj v rámci lehké váhy Moicano vs Saint-Denis. Do akce však šel i slovenský reprezentant Lajoš Klein, který měl na kontě skvělou sérii bez prohry, kterou se mu podařilo prodloužit, ale nakonec to bylo docela drama, protože soupeř zlobil více, než se asi původně čekalo.


Promotér Novotný pohotově reaguje na sprostý vzkaz od naštvaného Siváka

Klein dostal relativně na poslední chvíli soupeře Roosevelta, od kterého se moc nečekalo, ale nakonec jsme měli možnost sledovat hodně vyrovnaný duel. První kolo se odehrálo převážně v postoji, kde Roosevelt uplatnil své dlouhé ruce a také nohu, kterou trefil pěkný kop na hlavu, který Lajošem viditelně otřásl. V postoji to bylo hodně vyrovnané, takže to Klein vzal ve druhém kole chytře na zem, kde hezky kontroloval a bodoval. Třetí kolo pak nabídlo mix postoje i země.

Celkově šlo o vyrovnanější duel, než se čekalo. Roosevelt byl totiž obrovský outsider, na což několikrát upozorňovali i komentátoři. Ti zmiňovali, že Američan nemá co ztratit, díky čemuž může být nebezpečný, což se také potvrdilo. Lajoš však nakonec přeci jen našel cestu k výhře. Jeden rozhodčí to viděl 3:0 na kola a dva 2:1. Tak či tak má Klein na kontě další výhru, což je hodně důležité a doufejme, že příště už dostane soupeře z TOP 15 nebo někoho, kdo je elitě hodně blízko.




„Po zápase je všechno v pořádku. Výhra je doma, takže jsem moc rád. Byl to nakonec těžký zápas, ale myslím si, že podobné duely mě budou posouvat dopředu. Jsem rád, že mi to nedal vůbec zadarmo. Je to však tam. Další výhra, takže pokračujeme. Děkuji všem za podporu a všechny zprávy. Všechno jsem registroval, jen jsem se snažil soustředit na zápas… Máme to! Nyní se jdeme dobře najíst a poté dám ještě nějaké další vyjádření. Moc děkuji, miluju vás,“ reagoval Lajoš Klein po souboji na svém IG profilu.

Rossevelt bral sice zápas relativně na poslední chvíli, ale i přesto hrozil díky svým dlouhým rukám a nohám. Klein však znovu dokázal najít cestu k výhře a prodloužil tak sérii bez prohry na 7 zápasů, což v rámci lehké váhy UFC rozhodně nemá jen tak někdo.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *