Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Lajoš Klein má za sebou nakonec mnohem těžší UFC zápas, než se čekalo

Lajoš Klein má za sebou nakonec mnohem těžší UFC zápas, než se čekalo

Klein

Organizace UFC tento víkend znovu zamířila do Paříže, kde nabízí další turnaj, kterému vévodí souboj v rámci lehké váhy Moicano vs Saint-Denis. Do akce však šel i slovenský reprezentant Lajoš Klein, který měl na kontě skvělou sérii bez prohry, kterou chtěl prodloužit. Jak se mu nakonec vedlo?


Možných 10 let vězení? Scéna má další skandál! MMA bojovníci napadli fanouška

Klein dostal relativně na poslední chvíli soupeře Roosevelta, od kterého se moc nečekalo, ale nakonec jsme měli možnost sledovat hodně vyrovnaný duel. První kolo se odehrálo převážně v postoji, kde Roosevelt uplatnil své dlouhé ruce a také nohu, kterou trefil pěkný kop na hlavu, který Lajošem viditelně otřásl. V postoji to bylo hodně vyrovnané, takže to Klein vzal ve druhém kole chytře na zem, kde hezky kontroloval a bodoval. Třetí kolo pak nabídlo mix postoje i země.

Celkově šlo o vyrovnanější duel, než se čekalo. Roosevelt byl totiž obrovský outsider, na což několikrát upozorňovali i komentátoři. Ti zmiňovali, že Američan nemá co ztratit, díky čemuž může být nebezpečný, což se také potvrdilo. Lajoš však nakonec přeci jen našel cestu k výhře. Jeden rozhodčí to viděl 3:0 na kola a dva 2:1. Tak či tak má Klein na kontě další výhru, což je hodně důležité a doufejme, že příště už dostane soupeře z TOP 15 nebo někoho, kdo je elitě hodně blízko.




Main Card (21:00)

Renato Moicano vs. Benoît Saint Denis
Nassourdine Imavov vs. Brendan Allen
William Gomis vs. Joanderson Brito
Kevin Jousset vs. Bryan Battle
Morgan Charrière vs. Gabriel Miranda
Farès Ziam vs. Matt Frevola

Prelims (18:00)

Ion Cuțelaba vs. Ivan Erslan
Oumar Sy vs. Jung Da-woon
Ľudovít Klein vs. Roosevelt Roberts
Taylor Lapilus vs. Vince Morales
Daria Zheleznyakova vs. Ailín Pérez
Daniel Barez vs. Victor Altamirano
Nora Cornolle vs. Jacqueline Cavalcanti
Oki vs. Chris Duncan 




Kde?

Turnaje UFC jsou nově k vidění na programu Nova Sport 6, který vysílá hlavní kartu (i Prelims karty, pokud nastupuje nějaký CZ/SK zástupce, což nyní plat) a který naleznete například v balíčku O2 TV Sport Pack za 399 Kč na měsíčně. Prelims karta bude samozřejmě k dispozici i na UFC Fight Pass platformě, kde poběží s anglickým komentářem.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *