Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Unikátní trofeje nejen pro bojové sporty

Unikátní trofeje nejen pro bojové sporty

Externí článek: Hledáte tu nejlepší trofej nebo medaili pro vítěze MMA turnaje? Chcete, aby na konci vaší akce zářili nejen vítězové, ale aby si každý všiml i jejich cen a medailí? Obraťte se na společnost Poháry Bauer, která nabízí trofeje a poháry (nejen) pro bojové sporty. Vybírat můžete z dvaceti tisíc produktů. Samozřejmostí je unikátní design a možnost vlastního textu či loga na trofeji.

Sportovní poháry a trofeje pro MMA závodníky

Poháry Bauer nabízí unikátní a originální design. Jsou tak přímo ideální na prestižní MMA turnaje a akce. Často se jedná o robustní kousky moderního vzhledu, které skvěle korespondují s dynamikou a prestiží MMA.

K dostání jsou skleněné, dřevěné nebo akrylátové trofeje nejrůznějších designů a velikostí. Pořídit si můžete i dřevěné plakety. V neposlední řadě lze zakoupit i kovové medaile, a to například s potiskem boxerských rukavic, nebo medaile akrylátové se speciálním vrstveným tiskem.

Možnost vlastního potisku

Hlavní výhodou všech produktů je možnost personalizace. Na trofej, pohár, medaili či plaketu si můžete nechat natisknout vlastní text nebo třeba logo klubu. V případě medailí si můžete vybrat barvu stuhy.

Představu o tom, jak bude výsledný produkt vypadat, vždy znáte předem. Před samotnou výrobou totiž obdržíte barevný grafický návrh ke schválení. Jelikož nakupujete přímo u výrobce, dodání je rychlé. Nemusíte se tedy bát, že by vítězové vámi pořádaného turnaje zůstali bez ocenění.

Evropská jednička

Společnost Poháry Bauer je největší prodejce a výrobce sportovních pohárů ve střední Evropě. V České republice má 3 značkové prodejny, 2 prodejny partnerské. Další pobočky naleznete na Slovensku, v Rakousku, Německu, Velké Británii i USA.

V nabídce naleznete přes dvacet tisíc produktů s unikátním designem. Pokud si však přesto nevyberete, není problém nechat si vyrobit ocenění na míru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *