Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Karlos Vémola vyhrál sázku s Řepkou a toho teď čeká něco šíleného

Karlos Vémola vyhrál sázku s Řepkou a toho teď čeká něco šíleného

Vémola Řepka

Karlos Vémola se kromě přípravy na odvetu s Pirátem, na kterou dojde na začátku listopadu, hodně věnuje i svému Osscastu, do kterého si zve zajímavé hosty. Jedním z nich byl i bývalý fotbalista a nyní také majitel podcastu Tomáš Řepka, se kterým si dal Terminátor zajímavou sázku, kterou nakonec vyhrál, takže Řepku čekají obrovská muka.


Možných 10 let vězení? Scéna má další skandál! MMA bojovníci napadli fanouška

„Už před utkáním prozradil, že se při natáčení svého Osscastu vsadil s bývalým stoperem Sparty Tomášem Řepkou. Je to jednoduché. Řepka prý nikdy nebyl na stadionu Slavie. Nedostal ho tam ani koncert milované Metallicy. Sázka tudíž zněla, že pokud si Sigma odveze z Letné minimálně bod, půjde Řepka do Edenu na zápas Vémoly. Konkrétně na završení trilogie se slovenským rivalem s Attilou Véghem. Akce by se měla uskutečnit v létě 2025,“ popisuje server Sport.cz sázku, kterou si spolu dali Vémola a Řepka, z čehož nakonec bylo Terminátorovo vítězství.

„Prohrál jsem sázku s Karlosem Vémolou, čeká mě něco šíleného!!!!“ reagoval pak Řepka na svém IG, což jen dokazuje, jak moc se do Edenu těší. My jsme si tím navíc potvrdili, že OKTAGON skutečně plánuje další velký stadion v Čechách. Spekulovalo se totiž, zda završení trilogie nebude na Slovensku, ale tam je přeci jen obecně problém s prodejem lístků, takže se logicky vsadí na Prahu, kde by nemělo být o dalším vyprodání pochyb.




Vémola také poradil, jak by si měl Mach získat fanoušky

Skvěle zvládnutý zápas. Chápu, že to pro diváky nebylo atraktivní. Oni Macha už ani při nástupu nijak extra nevítali, což je asi tím, že byl pět let mimo a diváci si na něj odvykli. A aby si je získal na svou stranu, bude muset udělat nějaký atraktivní zápas,“ reagoval Vémola pro CNN Prima NEWS na výkon svého kamaráda.

„V UFC Mach atraktivní zápasy dělal, dostal tam několikrát i bonus. Tak bude muset předvést něco takového i v OKTAGONu, aby si zase získal všechny na svou stranu. Diváky si získáme jen záživnými zápasy. Pro mě to byl skvělý výkon, ale nebyl to zkrátka záživný zápas.“




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *