Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Brichta, Záděra a Sivák v akci! Kde sledovat RFA x IAF: Special Title Night 2?

Brichta, Záděra a Sivák v akci! Kde sledovat RFA x IAF: Special Title Night 2?

Tisková zpráva RFA: V sobotu se na galavečeru RFA x IAF: Special Title Night 2 uskuteční tři titulové zápasy. V nich se trojice českých bojovníků pokusí získat šampionský pás proti zahraničním soupeřům, zatímco galavečer doplní souboje bojovníků obou organizací RFA a IAF a střetnutí Václava Siváka s bulharským šampionem Stoykovem.


„Myslel jsem, že chcípnu,“ hlásí bohužel Muradov vážné zdravotní problémy

Stejně jako minulý galavečer bude i tento přenášen prostřednictvím platformy Realsport.tv. Zatímco cena pro české diváky činí 330 kč, slovenští fanoušci zaplatí necelých 12 eur. Cena PPV zahrnuje všechny zápasy od prelims až po hlavní zápas o pás RFA x IAF v lehké váze. V něm Leo Brichta vyzve brazilského bojovníka Jaira Pacheca, který ve své kariéře nebyl nikdy ukončen. Jediné dvě prohry utrpěl v organizaci Bellator, a přestože je pro tento zápas náhradníkem, je ve světovém žebříčku výrazně lépe postavený než současný šampion RFA, Rakušan Arbi Mezhidov. 

O další dva tituly se utkají Česká republika a Maďarsko. Patrik Záděra vyzve Dominika Bereczkiho, který v RFA nasbíral tři dominantní vítězství a stal se šampionem. S výjimkou zápasu se Sivákem v RFA ještě neprohrál ani Záděra a z celé karty je souboj Berezckiho se Záděrou kurzově nejvyrovnanější.




Ačkoli je Václav Sivák objektivně větší hvězdou než Záděra, Bereczki, Kozubovský nebo Pirik, bude na kartě před nimi. Jeho duel s Konstantinem Stoykovem nebude zápasem o titul. Odehraje se v dohodnuté váze do 69 kilogramů, takže váhová výhoda by měla být mírně na straně Bulhara. Zda si s ní však dokáže náležitě poradit, se dozvíme až na zítřejším turnaji. Vše můžete sledovat prostřednictvím platformy PPV




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *