Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Na domácí scénu přichází další zajímavá organizace s velkými plány

Na domácí scénu přichází další zajímavá organizace s velkými plány

Organizace u nás vznikají jako houby po dešti, ať už jde o bizarní, profesionální nebo spojení profesionálů a amatérů. Právě poslední případ by měl být novým přírůstkem mezi tuzemské scéně. Na scénu vstupuje nový hráč – organizace KO-W.


Možných 10 let vězení? Scéna má další skandál! MMA bojovníci napadli fanouška

KO-Wariors je organizace bojových sportů, která si dává za cíl v první řadě sportovní stránku, úctu k soupeři a fair play. Jak už z názvu vyplývá v organizaci KO-W series, budou cílit na tvrdé bojovníky, kteří budou oceňováni za předčasné ukončení soupeře. Organizace se bude zaměřovat jak na amatéry, tak na profesionální bojovníky.

„Připravte se na revoluci v bojových sportech! KO-Warriors přináší novou éru, kde odvaha, respekt k soupeři a fair play stojí v popředí. Tady se mísí tvrdost a elegance, brutalita a respekt. Ať už jste amatér nebo profesionál, u nás najdete místo pro svůj bojový duch.“




Podle našich informací se jedná o postojářskou organizaci, která se bude snažit, dávat stejné příležitosti jak amatérským zápasníkům, tak samozřejmě profesionálům. Pro obě kategorie by měla být přichystána Grand Prix se zajímavou finanční dotací. Dočkáme se i MMA zápasů? Spíše ne, ale počkejme si na oficiální tiskovou zprávu. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *