Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Létá jako motýl, ale bodá jako včela! Procházka s rukama nahoře ukázal formu

VIDEO: Létá jako motýl, ale bodá jako včela! Procházka s rukama nahoře ukázal formu

Procházka

Jiří Procházka po poslední prohře s Pereirou vyrazil na očistnou cestu, na kterou navázal výletem do Austrálie, kde si plnil mediální povinnosti, poznával tamní zvěř a samozřejmě i sledoval turnaj UFC 305, na kterém Du Plessis dokázal ukončit Adesanyu. Po návratu pak postupně naskočil zpět do tempa a nyní by měla přijít ostrá příprava, která samozřejmě vyvrcholí dalším zápasem. 


Kritizovaný Jíra v ohrožení? Clash vedení zvažuje tuhle zajímavou náhradu?

Původně to vypadalo, že by se mohl Jiří vrátit do boje ještě letos, ale nakonec to prý vypadá spíš na leden a nebo únor, což by dávalo smysl. Karty turnajů do konce roku už se totiž plní a navíc se čeká, jak se vyvine situace na vrcholu divize, kde nás čekají duely Pereira vs Rountree a Ankalaev vs Rakić.

A kdo se jako soupeř nabízí pro Jiřího? Údajně jsou ve hře Jamahal Hill, se kterým už BJP bojovat měl, ale nakonec se plán změnil kvůli zranění, a Jan Blachowicz, který by dával smysl na velkou evropskou bitvu. Případně by se mohl Jiří napárovat s vítězem zmíněného duelu Ankalaev vs Rakić, ale uvidíme, jak se nakonec vše vyvine. Nejpravděpodobnější je asi střet s Hillem, který by byl jistě hodně zajímavý.

A jak aktuálně vypadá Jiřího forma? Fanoušci nemusí mít obavy, protože BJP je evidentně stále stejně nebezpečný, což jistě další soupeř neuslyší rád.




Jiří změřil síly s býkem

Jiří se totiž stal jednou z tváří značky wrestlera a herce Rocka Project Rock, která má ve svém znaku býka, se kterým se Procházka v hodně povedeném videu utkal. Jak souboj v přetlačování dopadl? Na to se můžete níže podívat sami.

„´Být býčí´ je mentalita optimismu a univerzální síla, kdy se naše odvaha promění v pokrok. Duch Brahma Bull je v každém z nás a motivuje vás k tomu, abyste byli ničivou silou neúnavné energie a síly.

Odemkněte nové úrovně výkonu se zcela novým BSR 4- navrženým pro velikost a odvahu – což jsou dvě vlastnosti, které ztělesňuje i Jiří Procházk,“ představila značka novou spolupráci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @projectrock




Jak spolupráce vznikla?

„Byl to přímo Dwayne Johnson, který si mě do reklamy vyžádal. Pak jsme to přes mého manažera v UFC dali dohromady,“ prozradil Jiří Procházka pro CzechCrunch. Jsem za tuto spolupráci velmi rád, jde fakt o světový formát. Za veškerým tím oblečením a teniskami se skrývá pevná myšlenka, která podle mě dokáže inspirovat lidi.“

To, že si o Jiřího Procházku řekl přímo hvězdný Rock jen dokazuje, jak moc se BJP dokázal zapsat do povědomí celého světa, v čemž bude jistě i nadále pokračovat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *