Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC Fight Night: Moicano vs Saint-Denis – Analýza, Tipy a Sázky

UFC Fight Night: Moicano vs Saint-Denis – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj UFC Fight Night, který se koná v Paříži. V hlavním zápase večera se střetnou Renato Moicano a Benoit Saint-Denis. Na galavečeru se představí také slovenský zápasník Lajoš Klein, který se utká s Roosveltem Robertsem. Turnaj můžete sledovat v sobotu už od 18:00 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Vsaďte si s Tipsportem nejen na bojové sporty s akčním bonusem

Renato Moicano vs Benoit Saint-Denis – Saint-Denis zvítězí na KO/TKO 2,06

Moicanův nedávný vzestup popularity na sociálních sítích je spojen také s vítězným tažením. Brazilec zaznamenal v lehké váze tři vítězství v řadě, když postupně porazil Brada Riddella, Drewa Dobera a Jalina Turnera. Moicanův gameplan se vždy točí kolem grapplingu a pokusů o submise. Je držitelem černého pásu v BJJ, ale má také kvalitní Muay Thai. Ve svých 35 letech a vzhledem k tomu, čím si za svou kariéru prošel, však Moicanova schopnost odolávat silovým soupeřům klesá. A přesně takovým typem je Benoit Sanit-Denis. 

Saint-Denis je na poměry lehké divize obrovský chlap a nad lehčím Moicanem, bývalým zápasníkem pérové váhy, bude mít váhovou převahu. Francouz má hnědý pásek v BJJ a černý pásek v judu. Jeho údery jsou hodně založené na síle a vyžívá se v přestřelkách. Saint-Denis je bývalým příslušníkem 1. pěšího výsadkového pluku francouzské námořní pěchoty. Po pěti letech služby byl vyznamenán medailí Vděčnost národa a Bojovým křížem. Saint-Denis je o šest let mladší. Je to obrácený postoj a bude mít výhodu v rychlosti, a je mnohem atletičtější/výbušnější než Moicano. Souboj je navíc na pět kol a pokud se dostane do pozdější fáze, tak kardio bude na straně Francouze. 

William Gomis vs Joanderson Brito – Brito zvítězí na KO/TKO/Submisi – 2,10

William Gomis (13-2) je šikovný postojář, který neprohrál od roku 2016. Má za sebou sérii deseti vítězství z toho tři v UFC. Vysoký, rychlý a dravý zápasník pérové váhy si naposledy připsal sedmý knockout, když ukončil Yanise Ghemmouriho. Přesto je proti Britovi (17-3-1) velkým outsiderem. A právem. Brazilec si smlouvu s UFC vysloužil tím, že v roce 2021 porazil Diega Lopese v rámci Contender Series Dany Whitea, a to, že je Lopes v současné době na třetím místě v divizi, ukazuje, jaký potenciál Brito má. 

Joanderson Brito (17-3-1) zvítězil v pěti zápasech v řadě a pokaždé si připsal ukončení! Celkově ukončil 15 ze svých 17 vítězných zápasů. Navíc je stejně nebezpečný na zemi jako v postoji. Brito má ve svém „arzenálu více zbraní“ a v UFC už okusil těžší soupeře než Gomis. Britův průměrný čas v zápase 6:21 je nejkratší mezi aktivními bojovníky v pérové divizi, tudíž má všechny předpoklady pro ukončení i tohoto souboje.   

TIPY UFC:






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *